Gå til innhold

BK: Canadagåsportrett


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fint og nært portrett, men den store versjonen avslører en del støy i områdene rundt fuglen som godt kunne vært dempet en del. Samtidig synes jeg det fremstår som litt for mørkt og gjengrodd med dertil manglende detaljer i de mørke delene av fuglen. Med den likkertiden og isoen så har du nok en del å gå på når det gjeler eksponeringsøkning uten at det skule tilsi bevegelsesuskarphet også så isoen kunne nok godt vært plukket ned til minimum for å minimere støyen i opptaksøyeblikket.

 

Nå kjenner jeg ikke kamera og objektiv, men skal en pirke så mangler også bilde noe skarphet om man ser på storversjonen. En del av dette kunn vært hentet inn med oppskarping på pc om det ikke er gjort. Om det er gjort så er det fortsatt en del å gå på. Ikke at det er direkte uskarpt, men i forhold til "proffresultat" er det litt å gå på.

 

Det ser også ut til at fokus sitter bittelitt langt frem mot nebbet. Dette gjør at kantene på øyet fremstår uskarpe. På alle dyrebilder bør en etter mitt syn etterstrbe fokus på øynene eller i det minste at de fremstår skarpe. Om ikke minskes kontakten med dyret drastisk.

 

Plassering i bilderuten synes jeg fungerer greit, men min personlige smak tilser at jeg selv hadde forsøkt klippe litt mer av venstre kant.

 

Det høres kanskje mye ut det her, men du er godt på vei synes jeg. Personlig liker jeg at andre trekker frem alt de mener kan forbedres med mine bilder da jeg synes det er det jeg lærer mest av. Derfor kommenterer jeg etter samme prinsipp. Du er selvsagt velkommen til å totalt se bort fra de av mine observsasjoner du ikke er enig i.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...