Gå til innhold

PS8 krasjer v innlegging av tekst/fullskjermtxt


Anbefalte innlegg

Bruker PS8 m allverdens patcher og updates. Har også avinstallert på diverse måter, flyttet scratch disker med mer, men følgende skjer.

 

Når jeg går til innlegging av overlay txt eller fullscreen txt krasjer programmet. Jeg får dog lov til å fortsette å jobbe om jeg flytter feilmeldingsboksen bort fra arbeidsområdet. Dette virker lite lurt.. Jeg bruker XP pro på en Znote 4100 med plenty med pulver.

 

Setter pris på om noen har erfaringer med dette problemet. Prøvd å kjøre regdelete etter avinstallering, men ingen bedring. Også avinstallert div andre updates jeg har hatt på Windows mediaplayer og PowerDVD og slikt. Liker dårlig tanken på å reinstallere hele pakka igjen..

 

MvhA

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det du beskriver er et generelt problem med S8. Jeg er ferdig med det programmet (i den grad det fortjener å bli kalt program). I minst to år har jeg slitt med problemer, enten det er feilmeldinger, avslutt uten forvarsel eller at tekster og annet bare erstattes med røde felter.

 

Hvis du har penger, så ikke nøl et sekund med å investere i Edition 5. Nå har jeg brukt det programmet i 4 uker, og har enda ikke hatt en feil. Når dette sies, så har jeg ikke fått testet ut på langt nær hva dette programmet er godt for, men det kommer etter hvert. Det positive med Edition 5 er bl.a. at du får en brukbar support. Programmet er også skrevet i norsk, hvis du måtte ønske den språkversjonen.

 

En annen sak er at S8 og E5 har absolutt ingenting til felles.

 

Det er en nytelse å jobbe med E5, den er overlegen.

 

Kontakt www.videoutstyr.no og få en fin pris.

Lenke til kommentar

Ja, samme her, faktisk så funket PS8 ganske lenge før ting gikk åt skogen. Men det skjer en del i livet til min PC, så sannsynligvis har jeg lagt inn en eller annen oppgradering på et annet program som har påvirket systemfilene til XP, eller PS8.

 

Who knows, who cares, mitt forhold til Studio er i ferd med å termineres på mest mulig voldelig måte! Forhåpentligvis begynner mitt nye liv med Edition imorgen (på høy tid uansett..)

 

Bare en hake, jeg er en USANNSYNLIG utålmodig fyr, og er ikke så glad i å lese brukermanualer.. Noen som har tips på mer interaktive måter å lære edition på? Har sett de små videoene som fulgte med trial-cd'en.

 

På forhånd takk for svar :p

 

MvhA

Lenke til kommentar
Bare en hake, jeg er en USANNSYNLIG utålmodig fyr, og er ikke så glad i å lese brukermanualer.. Noen som har tips på mer interaktive måter å lære edition på? Har sett de små videoene som fulgte med trial-cd'en.

 

OK, Are. Du er ikke alene. Det er allerede kjørt en runde med GRATIS Edition 5 'Kom-i-gang'-kurs (i Oslo), og en ny runde er under planlegging. Be de du kjøpte Edition 5 av om å holde deg oppdatert!

 

/Øystein :roll:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...