Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

treigt trådløst nett på en bare en av bærbare


Anbefalte innlegg

Hei. Jeg sliter med at den ene av de to bærbare pcene vi har i huset har dårlig nett. Den som fungerer får 70/10 som er det vi betaler for, mens den andre bare får 20/7. Den pcen som får dårligst nett er egentlig den nyeste og beste av de to, begge har windows 7.

 

Noen som kan hjelpe meg ? :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Den har 11g-kort, det er derfor du ikke får mer enn 20Mbit. Du må oppgradere kort eller sette i en trådløsdongle.

 

Den har hatt 70/10 i ned og opp i noen måneder nå, så plutselig funket det ikke lenger. hmmm, er det noe nettverskkort du ville anbefale til Dell studio 1558 Windows 7 ?

Lenke til kommentar

Først bør du sjekke hvilket kort du har og om du kan finne nyeste driver fra produsent.

 

Hvis den har hatt 70Mbit trådløst, så må det bety at modellen potensielt har flere typer nettverkskort. (Det står på specs at laptopen kun støtter 11b og 11g.)

 

Dell bruker ikke whitelist (begrenser hvilke kort som kan brukes til sine egne salgskanaler), så det er bare å kjøpe et kort på ebay.

Du får et greit Intel-kort med 11agn til ca 10$.

Lenke til kommentar
Gjest medlem-82119

Har bannet mye og lenge over ulike trådløse problemer, og ikke alle løsninger har vært umiddelbart logiske selv om de har fungert. For meg så har det fungert med siste drivere på nettverkskort og plugger, siste firmware i router, ha en router som er god, og slå av mixed modus osv og kjøre alt på samme nett G/N samt velge en kanal som naboene ikke bruker. Unngår også å bruke medfølgende routerprogrammer som disabler windows eget nettverkstyring, og som nå så klagde jeg til min altibox leverandør som forbløffende raskt kom og byttet trådløs router og nå ser både gateway error problem til å være løst samt en ekstra strek på signalstyrken og hastigheten på nettet har også økt fra 19 Mb/s ned til 22. Til gjengjeld har hastigheten opp synket fra 19 til 16, men overlever. Ping ligger på 3-4 ms.

 

Noe jeg generelt savner er an mulighet til å trykke en update knapp i routermenyen og så søkes det etter ny firmware og om den finnes så lastes den ned og legges inn uten at man mister innstillingene man hadde.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...