Gå til innhold

Kritikk til ferieiprovence.no


Anbefalte innlegg

Hei

Jeg og noen andre holder på å lage en reiseguide for ferier i Provence og sør-Frankrike.

Link: www.ferieiprovence.no

 

Vi ønsker oss litt innspill på hvordan siden oppfattes av andre. Det som er viktig for oss er at det er lett å finne frem, at det er litt å lese og at det ser innbydende ut. For eksempel vil jeg si at jeg ikke er helt fornøyd med oppsettet på denne undersiden (steder): http://www.ferieiprovence.no/node/3

Hvis noen har noen forslag til hva som kan bedres der er jeg veldig takknemelig.

 

Hva synes dere om logoen? (Ikonet er lavendel, men jeg vet ikke om det blir tydelig nok?)

 

(Vi har brukt themet Giordani til Drupal for det rent visuelle.)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Glemte litt å se på utseende, ble så opptatt av å lese innholdet. Var for min del lett å finne frem til ting. Enkel eg god navigasjon. Likte spesielt kartet der man bare kan klikke seg inn på byer man gjerne er i nærheten av uten å vite hva de heter.

 

Hvis jeg skal si noe negativt er det at bagrunnen tiltrekker seg litt mye oppmerksomhet. Kunne godt vært litt mindre prangende i forhold til den hvite bakgrunnen til teksten. Så prøv å få det til slik at blikket blir dradd mer mot det som er viktig, nemlig innholdet.

 

Og til slutt, skulle ønske dere hadde laget denne siden i fjord, når jeg var der nede.

Lenke til kommentar

Takk for gode innspill. Jeg hadde ikke engang tenkt tanken at bakgrunnen kunne være forstyrrende, men når du sier det så skjønner jeg hva du mener. Jeg skal se på det, og samtidig se om jeg kan gjøre den litt varmere.

 

Veldig gode innspill.

Lenke til kommentar

Hei Albatrost

 

Bruker dere wordpress?

Selve bakgrunnsbilde likte jeg veldig. Og designet generelt.

Dette er mine meninger da men jeg ville nok kanskje hatt en farge til eller annen farge i menyen. Menyens kanter er litt skarpe og kantete.

 

Forsiden er grei nok i seg selv men lage den enda mer forside. Presentert siden, eller på annen måte info om hvor er jeg kommet nå, ikke direkte hva jeg skriver men. Det tok litt tid før jeg skjønte hva "nye byer lagt til" var for noe. Det skal være en nyhets-funksjon?

 

Jeg ville nok ha hatt logg inn funksjonen for seg selv til høyre og ikke menyen. Den er også på engelsk?

Jeg kunne ønsket meg en egen kontakt side, hvor all kontakt info sto. Som navn, adresse, tlf, e-mail, org nr, nummer fra utlandet,

 

På siden steder så ligger en widget fra facebook først eller en kommentar-funksjon fra facebook, noe som virker lite hensiktsmessig. Skal jeg kommentere noe før jeg har sett hva jeg skal kommentere? En presentasjon av de viktigste stedene, topp 3 kanskje? Deres anbefalinger? Men likte google maps funksjonen.

På siden "Aix en Provence" så er den ikke noe bilde?

 

You are here i begynnelsen av siden er vel ikke helt planlagt. Prøv å hold dere til norsk på den norske siden.

 

På slutten av alle sidene så er det ingen kontakt info eller annen form for footer. Da mener jeg en endelse av siden, det finner du på både på diskusjon.no, vg.no, tv2.no.

 

Håper det jeg sa var nyttig men en god opplevelse av siden men ser at den er ikke gammel. Det kan sikkert legges til mye men navigeringen øverst må kanskje bli et hakke større eller komme litt lengre ned.

Lenke til kommentar

Hei Xerxas

Tusen takk for grundige tilbakemeldinger.

Det er ikke Wordpress, men Drupal.

 

Flere av tingene du påpeker er ting som jeg også jeg har sett og som jeg er bevisst på. Men spesielt det med å gjøre forsiden til mer forside er særdeles nyttig innspill - dette hadde jeg ikke tenkt over. Man ser jo seg ofte blind på egne prosjekter. Hvis du har noen ytterligere forslag her så tar jeg imot med takk.

 

Innspillene til siden om steder er også veldig nyttige. (Det med facebook over kart er noe jeg uansett ville endre, men jeg har faktisk ikke klart å justere posisjonen til elementene i forhold til hverandre.) Forslaget om topp 3 eller lignende er en god løsning for å live opp den siden betraktelig.

 

Igjen - tusen takk for så grundig tilbakemelding!

 

Albatrost.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...