Gå til innhold

Den råeste gaming-laptopen i verden!


Geirern

Anbefalte innlegg

Hei,

 

Snublet over en artig liten sak her. Clevo leverer nå en 17,3" laptop med 6-kjerners desktop-i7(thats right!), Nvidia GTX 580 SLI-løsning, plass til 3 hard-discer, samt uendelige konfigurasjonsmuligheter ellers. Se på beistet her:

 

http://www.avadirect.com/gaming-laptop-configurator.asp?PRID=23298

 

Starter på $3.000, så med litt konfigurasjon, shipping og toll havner den på nok på en sexy liten sum til Norge :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er min første tanke også, spesielt siden slike konfigurasjoner legges stort sett alltid i 18"-19"-laptoper. Er heller ingen vifter bak så vidt jeg kan se, men laptopen er heist opp litt fra bakken og har tre underliggende vifter. Vet ikke hvor god løsning dette er. Hadde vært gøy å lese en test altså :)

 

$10.000 er bare småpenger Extremer! Det koster å være kar!

Lenke til kommentar

Neida, veier sikkert ikke så mye mer enn den gamle P170en og den veier 5 kg. Overkommelig i en ryggsekk det (min veier 4,5 med lader).

 

P270 er etterfølgeren til X7200, som nå er trukket fra Multicom's utvalg. Og X7200 var en bra bit tyngre enn P170. Det kreves mer kobber for å kjøle ned 1 stasjonær-prosessor + 2 grafikkort. Og kobber veier en del. Og så må vi ta med strømforsyningen ... den er gedigen på X7200 og min egen D900 (som er forløperen til X7200 igjen), og den blir vel neppe mindre gedigen på P270.

 

Til spilling vil P270 være omtrent lik med Alienware M18. Den stasjonære prosessoren i P270 vil neppe gi noe særlig ekstra til spilling, men derimot i andre oppgaver, som innebærer heavy tallknusing, der blir P270 stående ensom som kongen på haugen.

Endret av thomit
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...