Gå til innhold

Kystjeger, erfaringer?


Mann190

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har selv lenge vært interessert i KJK selv, og må bare si at det virker fysisk umulig å finne noe særlig med informasjon om hvordan opptak og gjennomføring av førstegangstjenesten foregår.

 

Nærmeste vil være å lese om noen som skriv litt om hvordan det var tilbake i 05-06 hvor det virker som det var mindre "hemmelighet rundt tjenesten". Eller at dem faktisk ikke bryr seg veldig reglene.

Endret av ANONIII
Lenke til kommentar

Vil berre informere om at kjk ikkje går an å ta som ein fet førstegangsteneste. Dersom du vert kystjeger i fgtj. må du verve deg. Ein kamerat av meg vart dimma på slutten av året før den avsluttande testen fordi han ikkje ville verve seg. Eg orkar ikkje finne link, men det var oppslag i aftenposten i mai-juni i fjor.

Lenke til kommentar

Nå gikk også forsvarsledelsen hardt ut mot akkurat det og sa at slik skulle det ikke være.

 

Akkurat slik det burde være, så man slipper folk som tar opp plasser på en dyr utdanning og ikke har noe som helst hensikt om å bruke den etter endt utdannelse..

Lenke til kommentar

Det er forsåvidt sant, skal være enig i det. Men likevel så er det ledelsesmessig (les politisk..) bestemt at man ikke kan kreve at folk verver seg for utenlandstjeneste etter førstegangstjeneste. Sålenge KJK er en mulighet for førstegangstjenesten kan man dermed ikke ha dette som et krav uten å gå inn i en konflikt med nevnte norm.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...