Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Problemer med nytt RAM


Anbefalte innlegg

Kjøpte http://www.netshop.no/Avdelinger/Datautstyr/Minne/DDR3-1333MHz/Corsair/Corsair-Dominator-8-GB-DHX-DDR3-1333MHz-Kit-w-4x-2GB-XMS3-modules,-CL7-7-7-20-48870-p0000172055.aspx og satte inn i pc.

 

skrur på pcen, har lcd poster pga Asus Maximus Extreme (ja, den første :p ), får beskjeden DET DRAM. Egne erfaringer sier at det er noe galt med RAM settings.

 

Clearer Cmos, starter pcen, så booter biosen og gir meg valget mellom "bios setup", eller" load default values and continue". velger jeg setup og prøver å starte igjen etter at jeg ikke har endret noe, får jeg igjen DET DRAM, og jeg må cleare cmos og gjennomgå samme prosess. Velger jeg derimot "load default values and continue", starter windows og alt er himmelsk.

 

Jeg har absolutt ikke lyst til å måtte cleare cmos hver jævla gang jeg skal starte pcen, så hadde vært greit om noen kom med noen tips om hva jeg kan gjøre. Og forresten, byttet ut gammelt RAM OG gpu (gpu døde), satte inn nytt hardware, installerte stock drivere, og først DA oppstod dette problemet.

 

Det som forundrer meg mest er vel det som har med å gjøre at default values tydeligvis ikke er default, hvis jeg skal si det på den måten. Ettersom at jeg ikke endrer noe i biosen så skal det i teorien være default instillinger, så clearing av Cmos bør ikke være nødvendig. Er det lagringsproblemer det er snakk om ? Halp pl0x

 

 

maximus extreme btw http://www.asus.no/Motherboards/Intel_Socket_775/Maximus_Extreme/#overview

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...