Gå til innhold

PayPal og server, minecraft


KatrinaS

Anbefalte innlegg

Hei, jeg vet ikke helt hvor dette inlegget skal plasseres, men jeg prøver allikavel. Jeg og noen venner skal ha en server sammen. Vi skal kjøpe fra daddycheese hosting. For å betale der, trenger man penger på konto/paypal osv. Jeg har opprettet en PayPal-konto, men jeg aner ikke hvordan jeg skal få penger inn på den. Hver av oss betaler litt og litt inn på kontoen, men jeg aner jo ikke hvordan. Ikke vennene mine heller. Derfor lurte jeg på om dere hadde noen bedre svar ;)

 

Denne serveren skal først og fremst være for oss og nære kompiser i starten, men vi åpner for nye spillere hvis de viser interesse. Jeg håper dere kan hjelpe meg med dette og gi meg noen tips angående det å hoste egen server. Takk på forhånd :)

 

Mvh SturlaTheZomie [TzE] (4)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Og så lurte jeg på noen tips i det å holde en public server :)

 

Noen spesielle ting du lurer på? :)

Litt generelt om det å holde en public server. Og jeg har kjøpt SpendOn-kort som jeg skal legge penger inn på PayPal-kontoen min? Umulig å bevege seg der inne :blush: ble litt dårlig svar siden jeg ikke har nok tid akkurat nå. Har masse lekser å gjøre :whistle: Så jeg håper jeg får noen greie svar :new_woot:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...