Gå til innhold

Ny smartphone - kjøpe nå eller vente til 2012?


hmz

Anbefalte innlegg

Sitter med en SE Xperia mini pro, og er på leting etter ny mobil. Har sett en del på Samsung Galaxy S2, men dog HTC sine telefoner. Hvordan er HTC Sensation i forhold til GS2? Evt HTC Incredible S?

 

 

Evt. er det andre telefoner som er å anbefale? Har ikke noe pris som jeg vil gå etter. Er åpen for tips i alle prissummer.

 

 

Tenker å kjøpe enten Samsung eller HTC, kunne tenkt meg iPhone og men føler den er litt vel dyr og at alt må kjøres via iTunes osv osv (føler man blir litt låst med iPhone)...

 

 

Telefonen brukes til ringing, sms, tar litt bilder men er ingen fotograf. Surfer en del på nettet (wifi), så trenger en telefon med litt størrelse på skjermen. (Begynner å bli lei av å surfe på min mini pro).

Men telefonen må passe i lommen. Tenker da på den galaxy note(?)

 

 

Hva kan vi se frem til mot nyåret? Kommer til å kjøpe meg ny telefon over nyåret, men kan vente til februar dersom det kommer mye nytt. Har ikke lyst å kjøpe en som går "ut på dato" etter kort tid.

 

Trenger generelt litt tips og råd, er jo rene "mobil-jungelen" der ute.

 

Setter pris på alt av tips og råd :-)

 

 

 

 

 

Edit: leif...

Endret av hmz
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Lumia 800 ser ut som en veldig fin telefon, tror du vil like den. Jeg har personlig ikke prøvd wp7,5 men jeg har iPhone. Du nevner iTunes at alt må kjøres via der. Jeg har kun brukt iTunes en gang for å legge inn musikk. Med 4S trenger du ikke iTunes for å starte, alt kan gjøres fra telefonen. Det eneste du trenger iTunes til er om du har noe på datamaskinen som du vil ha på iPhone slik som de fleste andre telefoner. En SGS2 tror jeg også at du vil like, en veldig god telefon men er litt gammel siden du nevner at du ikke vil ha et telefon som "snart går ut på dato". Vel, det er en liten stund til neste generasjon av Samsung Galaxy S serien er å finne i butikkhyllene. Mai måned sier ryktene at en SGS3 skal komme. Både iPhone og SGS2 har gode kameraer for å vere mobil, så det du må velge er hvilket OS du vil ha og skjermstørrelse. Nå nevnte jeg ikke HTC men de har gode telefoner de også som f.eks Sensation XE. Tegra 3 er nettopp lansert så vil tror at noen telefoner på nyåret vil ha denne teknologien på innsiden. Det er altså 4 prossesorkjerne istedenfor 2 som er vanlig i dagens toppmodeller.

Lenke til kommentar

Jeg ville personlig ventet litt for å se hvilke nyheter som blir lansert under CES-messen i januar og Mobile World Congress i februar. Da kan det bli lansert nye vidunderverker. Likevel kan det ta en tid fra lansering til mobilen er i butikk og du kan kjøpe den...Uansett, hvis man skal vente slik får man aldri kjøpt seg ny telefon siden det kommer nye hele tiden...

Endret av martin9
Lenke til kommentar

Vil bare informere om at HTC sensation er på tilbud på elkjøp i noen dager nå. bundet til tele 2 er totalpris for et år 2269 kr. Man kan i praksis bare legge simkortet som følger med i en skuff, betale minimumsprisen (2269kr) og bruke sitt gamle simkort og abonement. Husk å stoppe tele 2 abonementet etter 1 år, da :) Ble til at jeg fikk søsteren min til å kjøpe den. Utrolig pris for en telefon i toppsjiktet!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...