Gå til innhold

Valg av headset til musikkproduksjon


Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Så jeg driver å oppdaterer tingene jeg bruker for å lage musikk. Har drevet med det i noen år nå, men mest som en hobby, og har dermed hatt ganske "ghetto" utstyr. Windows-PC, ikke noe MIDI-keyboard, FL Studio, KOSS PortaPro-headset og hele den pakka der.

 

Har kjøpt meg litt forskjellige nye saker da jeg ønsker å, om ikke leve av det, så ha det som en seriøs hobby og dermed bruke litt tid på det for å få kunnskap og litt fordypning i området.

 

Nå er det altså som tittelen sier headsettet jeg skal oppgradere, saker er at jeg alltid har hatt billige headset til rundt 300-500 lappen. Vet egentlig ikke helt hva jeg skal se etter.

 

Om det er noen som har noen erfaringer eller noe å foreslå så hadde jeg satt stor pris på det.

 

Musikken jeg driver med er for det meste house med litt electronica, complextro og den slags på si. Altså elektroniske sjangere for det meste. Vet ikke hvor viktig dette er, da jeg helst ønsker et headset som er upartisk til lyden og dermed ikke vil høres radikalt forandret ut på andre, billigere høytalere i ettertid.

 

Har plukket meg ut to som jeg ville gått for nå, men siden jeg spør her om hjelp så er jeg mer enn åpen til andre forslag om noen skulle mene det er bedre.

 

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=499134 eller http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=499135 (litt usikker på hva som er forskjellen)

 

og

 

http://www.myhrbraaten.no/studioutstyr/hodetelefoner/akg/akg-k-242-hd

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

To gode alternativ du har funnet frem til. Selv hadde jeg valgt AKG. Jeg har lyttet til de fleste studio-headsets på markedet og AKG vil jeg påstå er det sikreste valget.

 

Kommentar til forskjellen på DT770;

Som studioheadsets bør du velge de med høy Ohm. De er da mer tungdrevne, men skal i teorien gi mer naturtro lyd.

Endret av blinc
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...