Gå til innhold

.exe-filer starter ikke


LDI

Anbefalte innlegg

Hei. Har nylig fått et problem med mange (ikke alle) .exe filer. Får feilmelding om at xxxxx.exe har "generated errors and will be closed by Windows. An Error Log is beeng generated."

 

Hva kan dette være og hvor finner disse error-loggene?

 

Har Windows 2000 med SP4.

 

Takk for all hjelp!

 

Lars

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Huh..... :-? Tror ikke du skal tenke så mye på loggene i første omgang. Mye bedre å bli kvitt viruset(virusene) som du kanskje har på maskinen din.. :o Har du ikke installert antivirusprogram bør du gjøre det. Eller så har Panda og Trend Micro "online" virusfjernere hvis det skulle være aktuelt.

Lenke til kommentar

Takk for tips, og jeg har installert alt "det siste" av security-patcher, virus-fjernere (for Blaster) og oppdateringer av Norton AV (måtte installere alle disse i safe mode pga. feilmeldingen), men til ingen nytte. Er det noen som vet hvor jeg evt. kan finne Error Log'ene? Er siste utvei å reinstallere Windows? :cry:

Lenke til kommentar

Okay. Kanskje du har trøbbel med minnet eller disken? Jeg har vært borti at problemer med RAM (delere av minnet) eller disk skapte slike meldinger for meg. Noe du også kan sjekke er Autoexec.bat eller Config.sys ikke inneholder referanser til drivere som ikke trengs, f.eks. drivere til DOS. Håper dette løser seg. Lykke til!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...