Gå til innhold

Beste gaming musematte?


Anbefalte innlegg

Jeg har et lite problem når jeg spiller - Jeg klarer ikke å bevege hånden fritt med musen, føler den henger igjen litt i musematten. Har denne: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=324457

 

I dag gikk jeg til innkjøp av en ny musematte, veldig billig greie, med glatt flate. Har ikke prøvd den enda da, så det kan hende dette fikser problemet mitt.

 

Jeg føler jeg aldri finner den perfekte høyde mellom bord og stol, slik at jeg kan bevege hånden bedre uten å hvile den alt for mye på bordet. Jeg husker å ha sett en armbånd dings man kan bruke, med en halv ball under som gjør at hånden din blir hevet litt over bordet, er dette noe bra?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har den musematten du linker til. Nå har jeg også en R.A.T.7 mus http://cyborggaming.com/prod/rat7.htm - den har utskiftbare deler slik at musa kan endres en god del. Jeg fant det best å bruke en høy bakende (den delen som ligger inni hånda) fordi jeg da ikke sleper hånda nedi musematta.

 

Silkehansker? :D

 

Kan sikkert kjøpe mye som kanskje kan gjøre det mer behagelig, men et sted må det nesten gå en grense og enten kroppen eller lommeboka skriker "adapt!".

Lenke til kommentar

Hva slags mus bruker du og har du en eller flere fingre ned mot musematten? For eksempel lillefingeren og håndleddet nedi.

 

Uansett hva slags mus du bruker, så ville jeg ha anbefalt denne:

Corepad stor

 

Eventuelt denne som er litt mindre:

Corepad liten

 

Bestill gjerne to stk i samme slengen, de er billige og holder ikke mer enn i ca 1/2år. Disse har en ganske fin filt som gjør at både mus og hånd glir godt. Blir du fort fuktig i hånda, ikke noe problem. Legg merke til at denne typen musematte er tynn, 2mm og 1.6mm. Og om du er av typen som bruker Glidz til musen, vær obs på at denne musematta spiser dem til frokost.

 

++ Har hatt min musematte i 4mnd nå ca, og har aldri vært mer fornøyd med en musematte før. Ikke er den tykk og har skarpe kanter, ikke er den for liten, tar veldig liten plass når man reiser, og friksjonen i den er perfekt (ikke for glatt ikke slik at musen henger litt igjen).

 

-- Den er tynn og deretter slites den rundt og filten kan gå opp. Min har ikke gjort det, men den kommer til å gjøre det om noen mnd. Musematten spiser mouse pads.

 

 

GL HF!

Endret av BSn
Lenke til kommentar

Når du anbefaler noe, si noe om dem. Ellers så blir det jo som å kjøpe i blinde uansett? Du nevner nå Roccat Taito, passe stor (litt liten for noen) og slitesterk. Den er av typen tøymatte som ikke kjennes ut som tøymatte, dermed også endel glattere en standar tøymatter. Har bare prøvd denne siden en kamerat av meg har den, men om liker man glatte overflater er dette et godt alternativ.

 

Som du sa steelseries har en stor serie med tøymatter, har aldri testet de. Men siden jeg trenger ny glidz til musen min, så skal jeg slenge med en av steelseries sine tøymatter. Har de en glatt overflate, moderat, eller seig?

 

Denne vil jeg isåfall gå for, stor og tynn. Kan ikke fordra musematter som er tykkere enn 2mm, vet ikke hvorfor men har blitt sånn :p

 

SteelSeries QCK+

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...