Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

Mangler i leilighet


Zt

Anbefalte innlegg

God morgen.

 

Jeg og kjæresten har leid en leilighet i sentrum i to mnd nå. Hele bygget er under oppussing og det er jo greit.

Litt bråk sjenerer oss ikke.

 

Problemet startet egentlig med en gang vi flyttet inn da hele bygget fortsatt bare var på byggstrøm. Strømmen gikk opptil flere ganger om dagen. Noen ganger tok det 10-15 minutter før vi fikk det opp å gå igjen. Sånn fortsatte det i ca en mnd til vi ble koblet opp på eget strømskap og ble lovet at alle våre problemer ville forsvinne. Sånn har det altså ikke blitt. Strømmen gikk igjen ett par dager senere og det viser seg at vi fortsatt er koblet igjennom byggstrømmen på en eller annen måte. Så når strømmen går så må jeg ned to etg og skru på en sikring igjen. Etter litt feilsøking fra min side så viser det seg at strømmen går når vi bruker for mange elektriske artikler på en gang. Strømmen går feks. når vi har to datamaskiner, en vaskemaskin og lager mat samtidig. Alt dette er også koblet på forskjellige kurser i leiligheten vår, så det burde ikke være noe problem.

Hver eneste gang strømmen har gått så har vi sagt i fra til utleier og vi blir lovet at de skal fikse det så fort som mulig. "Vi skal si ifra til elektrikeren" osv osv". Og hver eneste gang så blir ingenting gjort og vi må klage igjen.

 

Vi bestilte internett med en gang vi flyttet inn og fikk en ventetid på 7 uker før montøren kunne komme. Jeg ga muntlig beskjed til utleier om dette og han syntes det var greit for da fikk de tid til å sette opp de som trengtes for å gi internett tilgang til leilighetene. Okay tenkte jeg, kanskje alt blir i orden med en gang så slipper vi styr der også.

Montøren kom til avtalt tid, men endte opp med å klø seg i hodet fordi ingenting var ferdig. De hadde lagt noen kabler, men ingenting var koblet til. Systemet for internett i leilighetskomplekset er også blitt lagt på kontoret hans og nettledningen som kommer inn i huset er på andre siden av bygget. For å hindre mere forsinkelser så sa jeg meg villig til å borre hull i gulvet og legge ledningen via kjelleren og opp på andre siden mot at han kjøpte inn ledninger og annet utstyr som vi måtte trenge. Har ennå ikke hørt noe fra han. Det som er mest morsomt er det faktum at han også har bestilt internett med oppkobling den kommende fredagen. Jeg vil jo si at det er i hans egen interresse at ting er koblet opp og greit inntil da, men det ser dårlig ut.

 

Vi har også hatt en del mangler i leiligheten som ikke er blitt fikset. De første tre ukene så manglet vi håndtak på to av vinduene som gjorde at vi ikke fikk stengt det ene. Vi har også en hems som vi hadde tenkt å bruke som lagringsplass, men vi fikk ikke en stige eller noe lignende før i forrige uke. Så alt av esker osv må stå midt i leiligheten.

 

Føler at tålmodigheten min er fullstendig i grus og jeg lurer på hva jeg kan gjøre. Han lyver meg jo rett opp i fjeset hver eneste gang jeg prater med han. Vi sa nei til en annen leilighet hvor alt var greit pga plasseringen til den leiligheten vi har nå. Er så surt hvis vi må ut på leiemarkede igjen pga dette. Er det noe jeg kan gjøre for få fortgang på ting, evt komme meg ut av avtalen vi har? Siste alternativ er absolutt ikke å foretrekke fordi vi liker leiligheten veldig godt, men alle har sin grense på hva de takler.

 

Tror jeg har summert opp det meste vi har hatt problemer med nå, ble en litt lang tekst :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...