Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

vg1 gym privatist


Anbefalte innlegg

Jeg går vg1 studiespesialiserende og har kommet frem til at jeg vil ta gym som privatist.

 

Jeg har migrene, ofte 2 ganger i uken, og det kommer ofte i forbindelse med gym. For det første stresser gymmen meg sånn, med tanke på tester osv, og stress gir meg migreneanfall, som igjen fører til mye skolefravær.. I tillegg får jeg ofte migreneanfall i forbindelse med gymtimene, som igjen fører til fravær. På fritiden trener jeg regelmessig i mitt eget tempo, og kjenner på kroppen min når det er nok, når jeg må ta det rolig osv med tanke på migreneanfall.

 

Hvis jeg skal ta det roligere osv i gymtimene, fører det til dårligere karakter, og da ender jeg bare opp med å presse meg selv så hardt at jeg får migrene bare for å få en god karakter.

 

Har hørt at det går an å heller ta en teoretisk eksamen så kan man slippe gymmen på skolen. Hvordan går jeg fram for å slippe gymmen på skolen? Må jeg få en legeerklæring som sier at jeg skal fritas for faget gym og levere den til gymlæreren min? Er det vanskelig å få en slik legeerklæring når jeg har migrene? Dette er et stort problem for meg, og sliter sånn på kroppen min, at det ville vært mye bedre om jeg kunne tatt dette som privatist.

 

Håper noen har et seriøst svar å komme med :-)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...