Gå til innhold

Midnight release Skyrim?


Anbefalte innlegg

Hei, bare lurer på om det er noen av dere som vet om det blir noe midnight release på skyrim ..

Bor i Bergen så hvis dere også kunne funnet ut hvor de har det og hvilke butikker så hadde det vært kjempebra! :thumbup:

Hvis jeg ikke tar helt feil er det større sjangse at det blir midnight release hvis mange nok folk forhåndsbestiller det (?)

 

PS: Var ikke helt sikker på hvor jeg skulle skrive dette så hvis jeg har skrevet det på feil plass, kan en admin være så snill å flytte det da?

Takker :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Om jeg bestiller fra steam, er det slik at får lastet det ned noen dager før release slik at jeg kan begynne å spille ved midnatt?

 

Det er svært sjeldent slik på Steam at det kommer ved midnatt. Det har vært slik i forbindelse med Valve's egne spill, men ikke når de distribuerer andres spill.

 

Man får i noen tilfeller pre-loade, men spillet blir som regel åpnet i løpet av kontortid (lokal tid for utgiver). Det kan endog være en annen dato i norsk tid.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-Pqy3rC

Skyrim får preload, sannsynligvis i morgen (onsdag).

 

Det er litt usikkerhet om spillet kan startes 02:00 eller 09:00 på fredag. Nedtellingen på Steam (for de som har kjøpt det der) viser 02:00, mens andre har fått opplysninger om aktivering kl 09:00.

 

Skyrim til PC må aktiveres via Steam uansett hvor du kjøper det fra.

 

Spillet skal visst også støtte steamworks.

Lenke til kommentar

Jeg spurte på Spaceworld Megastore i Oslo (den butikken i Oslo som alltid pleier å ha nattåpent hvis noen steder i det hele tatt har midnight release på et spill), og de sa at det ikke ble noen midnight release på Skyrim. Derfor gjetter jeg at det er tvilsomt at noen andre steder i landet kommer til ha midnight release.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...