Gå til innhold

Romslig kabinett. Noen tips?


Anbefalte innlegg

Heihei

 

Har nå hatt et Antec 902 kabinett siden Juni, og etter at jeg installerte to HD6970 har det blitt dårlig plass og veldig mye kabler.

Det at jeg satte inn en Noctua D14 gjorde vel ikke saken så veldig mye bedre... :whistle:

 

Så derfor vil jeg gjerne spørre forumet om det er noen som kan hjelpe meg, og har en liste med det jeg vil ha av et nytt kabinett:

 

*Det må være romslig

 

*PSU må kunne legges med vifta ned

 

*Gode muligheter for å gjemme kabler

 

Så ja, bør kanskje si at jeg så etter noe lignende HAF X eller Dragon Slayer, men vil gjerne spørre forumet om hva de vil anbefale først. Prisgrensen er vel på rundt 1500kr.

 

Takker på forhånd!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Siden du spurte om et kabinett som koster inntil 1500 så må det vel bli Cooler Master HAF X som koster ca. 1400 hos http://www.dustinhom...e_Prisjakt_1134 Jeg har et slikt selv og er svært fornøyd tiltross for det litt jalla utseende. Jeg slår bare av lysene og setter det godt under skrivebordet så ses det ikke og høres knapt heller. Et suverent kabinett å bygge i.:thumbup: Det finnes jo selvsagt flere, foreks. så har Antec en rekke kjølige kabinetter, kan anbefale Nine Hundred, men samtlige fra Three Hundred og opp i Hundred serien er gode kabinetter så det er bare å velge: http://www.prisjakt....Antec%20Hundred

 

Corsair Obsidian 800D som de 2 over anbefaler er nok like bra eller bedre, men koster over 2K http://www.prisjakt....464690#rparams= som er 500 mer enn ditt budsjett!

Endret av -alias-
Lenke til kommentar

Obsidian 800D er som nevnt stort og romslig, men ganske så elendig på luftkjøling. Xigmatec Elysium er et annet gedigent alternativ som du kan se på. Der har man også mulighet for vifte/r i sidedøren, noe som kan komme godt med da du har to hete skjermkort der inne.

Endret av Komakino
Lenke til kommentar
Siden når ble "Corsair Obsidian Serien" til corsair 800D?

 

Du får kanskje forsøke å ordlegge deg litt mere presist da slik at man ikke trenger å gjette seg til hva du mener. Siden 800D ble nevnt i innlegget under ble det slik, og det hører da med i serien det også, og det koster omkring 2K. http://www.prisjakt....ct.php?p=464690 Jeg mente selvsagt ikke å fornærme deg på noen måte, men finn deg en annen å kverulere med hvis du synes det er morsomt med slik.

Endret av -alias-
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...