Jump to content

FredBus

Medlemmer
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

39 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Nå er jo ikke dette en modell ment for hipstere som skal vise fram nyinnkjøpet sitt på kafe heller... Nei, men som student er det greit å kunne ta den med på lesesal eller auditorium. Hipstere på kafé er ikke de eneste som tar med en bærbar PC ut av gutterommet.
 2. Vil tro at det er mulig å skru de av. Godt mulig, men da har du vel heller ikke et bakbelyst tastatur.
 3. Hvor vanskelig kan det være å lage en gaming-PC som man ikke gremmes over å ta med ut blant folk? Ser jo faktisk ut som at Dell var ganske nærme, før de selvfølgelig måtte lyse opp WASD-tastene og belyse trackpaden, som om man ikke allerde vet hvor disse er fra før av.
 4. Irriterende at den markedsføres som noe du kan ta med rundt på fest eller med venner. Er jo direkte farlig, bare tenk på hva en slik propell kan gjøre om den treffer noen i ansiktet. Derfor tenker jeg også at dette kommer til å bli en flopp.
 5. "en plussmodell med større skjerm og noe heftigere spesifikasjoner kommer litt senere." La den for guds skyld hete P9s.
 6. Har da fått en parkas til russetiden, med skall av bomull og polyester. Tenker den blir veldig kjedelig uten noen form for trykk på, så vurderer å få den brodert eller trykket et enkelt design på baksiden, ca. 30x30cm. Noen som vet hvilken metode som lønner seg her? Tenker at det ikke burde koste mer enn 400kr, og ikke falle av i løpet av russetiden.
 7. Måtte oppdatere driveren og legge til "-disablepagefilecheck" på snarveien for å i det hele tatt spille spillet på HD6970...
 8. Du kan ta en titt på løsninger fra Sonos Her hjemme har vi to systemer; en Sonos-forsterker som er kobler til to passive høyttalere i taket på kjøkkenet, og en forforsterker som er koblet til en effektforsterker og videre ut til passive høyttalere på stua og taket på terrassen. Med Sonos-app for både PC, Mac, Android og iOS kan man velge hvilken forsterker som skal spille hva, eller om begge skal spille det samme. Sonos har også løsninger med egne høyttalere, men dette har jeg aldri vært borti. Det første du burde tenke på er jo hva slags høyttalere du skal ha, og om du skal ha dem på gulvet, veggen eller i taket. Her i huset har vi gjort det meste i forbindelse med oppussing, som legger veldig godt til rette for "skjulte" løsninger i taket.
 9. Om jeg ikke tar helt feil funker det på iOS 6 også, bare å ta skjermdump men holde inne "av"-knappen til etter bildet er forsvunnet.
 10. "Noen spillefilm blir det ikke mulighet for å dele. Instagram har satt en grense på 15 sekunder for videosnuttene, noe som er 11 sekunder mer enn konkurrent Vine tilbyr." Mener vel at Vine tilbyr 6 sekunder med film jeg da, blir det ikke 9 sekunder mer da?
 11. Data Lifeguard finner ingen feil på HDD'en min, men systemet krasjer ofte når jeg besøker nedlastnings-mappen. Disken er 0% fragmentert, så det kan vel være en feil på disken i det området denne mappen ligger, eller?
 12. Oppdateringer: Tatt ut skjermkort, fortsatt BSOD... Lastet ned diagnoserings-verktøy for harddisken, men da jeg åpnet filen krasjer den til BSOD. HDD er nå hovedmistenkt. Kjørte Lifeguard Diagnostic fra Western Digital, og under slutten av feilsøkinga fikk jeg BSOD.
 13. Hei igjen, Etter å ha "fikset" PC'en for BSOD, så hender det igjen. MEN, nu skjer det under spesielle omstendigheter. Koden er kode 50, eller "PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA". RAM'en er ok, klarert av både MemTest Pro og Windows Minnediagnosering. Min andre mistenkte er skjermkortet mitt, fordi; når BSOD inntreffer, så blir bildet først hakkete og skjevt, så blått med tekst. Dette skjer spesielt ofte imens jeg spiller. Skal prøve å ta det ut etterpå. Men nå kommer det jeg synes er litt rart. BSOD inntreffer også når jeg åpner enkelte filer og mapper. Blant annet en mappe med en no-cd-crack, og en annen med en ISO-fil. Det er ikke filene i seg selv som trigger BSOD'en, siden jeg har to kopier av den ene filen, men bare den ene trigger BSOD. Noen som vet hva som kan være årsaken til dette? Takker på forhånd
 14. RAM testet 100%, ingen feil funnet. At den starter automatisk kan fikses lett, slår bare av PSU'en. Sier ifra om den BSOD'er igjen, ser ut som om verdens eldste verktøy fungerer fortsatt; la maskinen samle støv i en uke, prøv igjen. EDIT: Takk for alle svar
×
×
 • Create New...