Gå til innhold

BK: - Høstkalv III -


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fin øyekontakt med den skeptiske kalven. Ok komp/utsnitt, teknisk bra. Hvor finner du alle disse fine dyra, har du dem på låven? :)

 

He he, nei har dem nok ikke på låven, de bildene fra i år er alle av de 3 samme dyra, en geit med to kalver som holder til i krattskauen og området rundt der jeg bor. Det et et par gamle overgrodde hager/stykker med innmark som de liker å streife innom for å beite litt. Jeg kjenner tråkkene slik at jeg kan forutse hvor de beveger seg hvis jeg får øye på dem på vei til eller fra. Er jeg heldig og plasserer meg riktig så kan det klaffe å få de rett i fanget. Det er en god opplevelse når de kommer til meg, jeg kan ta noen bilder og de kan beite uforstyrret videre uten å forsvinne med bakspeilet oppe. De har sine rutiner som det går an å utnytte, problemet er forstyrrelser av turgåere, bikkjer m. m. som gjør at rutinene stadig endres. Nå etter at de har fått flott vinterpels kommer de bare frem etter at det er for mørkt til å fotografere, vind og løvfall gjør de også nervøse. De bukkene som har revir rundt her har jeg ikke fått noe gode foto av i sommer, de har vært uvanlig sky i sommer bortsett fra en som nesten løp meg ned i brunsten :D

 

Liker det nysjerrige blikket hos rådyret,fin komp. Ser ut som fokuset er på øynene,skarpt og fint:)

 

Mange takk for det Linda :yes:

 

Synes også dette ble bedre..bedre kontakt med dyret her;)

 

Takker Jan Erik, da er vi enige :yes:

Endret av Tjernshaugen
Lenke til kommentar

flott blikk på kalven, den er oppmerksom men ikke mer enn at den beiter videre.. teknisk godt og flott miljø rundt. muligens bittelitt trangt på høyre side ???

 

Takker, ja det kan nok oppleves litt trangt på siden - det står en trestamme der som jeg lot bestemme snittet. Det kan helt sikkert gjøres bedre med litt kloning :yes:

 

Greit og fint bilde av rådyret

 

Takker for det, Øistein :yes:

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...