Gå til innhold

Nybegynner trenger hjelp! (Spill-PC)


Anbefalte innlegg

Hei kjære forum!

 

Nå begynner min PC å se lyset på den andre siden, så må tenke på å kjøpe meg en ny en. Jeg er er en såkalt "newfag" når det kommer til å bygge PCer og på kunnskapen om hvilke deler/komponenter til PCen jeg bør investere i. Men derfor spør jeg dere om hjelp! PCen jeg ønsker å kjøpe skal brukes til mye spill og noe film og redigering, og ligge en pris mellom 6k-10k. (Ønsker å kjøre BF3 med full ytelse).

 

Så flink som jeg er, har jeg sett meg ut noe som JEG tror er en bra PC:

 

http://www.komplett.no/k/ci.aspx?sku=10502

 

Er denne PCen et bra kjøp, eller bør jeg eventuelt bytte ut noe?

 

Vet ikke om komplett.no er stedet å kjøpe PC heller, men har hørt fra andre at det er bra.

 

På forhånd, takk :)

Endret av deadlyblonde
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det virker som en veldig god pc, som burde dra det allt på høyeste grafikk. Personlig ville jeg byttet skjermkort til Radeon HD 6970 2GB GDDR5. Men det er vel fordi jeg foretrekker AMD forann nVidia.

Jeg vet i hvert fall at Radeon HD 6970 2GB GDDR5 drar ALLE spill, har nemlig 6950 selv som er hakket under og det dar alle spill på høyeste grafikk.

 

SSD'en er kjapp, men den er på 90GB så du bør passe på at du ikke installerer for mye på den. Det burde gå fint så lenge du bruker den andre hardisken til de fleste programmer.

 

Ville også byttet kabinett til NZXT Phantom Big Tower.

 

:)

Lenke til kommentar

Nei nei, gå for all del for den første. Nr.2 har et ganske så mye veikere skjermkort og en CPU som ikke er optimal for spill. Dessuten er skjermen som følger med på 21.5", noe som er smått.

 

BF3-edition er egentlig fin som den er. En CPU-kjøler kunne dog vært en idé. Hvis du vil slå på stortromma kunne du byttet PSU til Corsair HX750W som både er modulær og har nok kraft til Crossfire/to skjermkort hvis du tror dette noen gang vil bli et alternativ.

Endret av Komakino
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...