Gå til innhold

Facebook, Firefox og tregt nett


Anbefalte innlegg

I det siste har jeg begynt å få mer og mer problemer med Firefox når jeg er på Facebook.

 

Jeg logger på FB og må vente for at hovedsiden kommer frem; når jeg prøver å scrolle ned på siden henger browseren etter annenhver side; hvis FB er åpent i én fane og jeg jeg browser i en annen fane, henger ofte Firefox noen sekunder.

 

Er det noe nytt med at den siste brukervennlige oppdateringen av FB bruker mer båndbredde eller maskinressurser eller noe? Tror det var etter at FB implementerte rammen med alle dine venners venners oppdateringer av hvilken musikk de spiller og hvilke poster noen tenker på å svare... Nå må jeg slutte før blodtrykket blir for høyt. Bare flere kunne hoppet over på G+...

 

Edit: Og det er kun når FB er åpent i en fane at jeg har dette problemet.

 

 

Firefox 7.0.1

Windows 7 x64

12GB Ram

5Mb ADSL

Endret av Greyoak
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kan jo se etter noen x64 internettlesere, selv har jeg faktisk gått rett i mot strømmen og gått til de som det er kult å mislike, Internet Explorer x64 da jeg venter på skikkelige 64 bit nettlesere fra de andre. Ser du har Firefox og 64 bits system så det var derfor jeg nevnte dette. Ellers så har Firefox en 64 bit versjon, sikkert noen som kommer til å rette meg på dette at det er en slags 32-bit/64-bits-versjon, som også er prøveutgavene av Firefox kalt Nightly. Den nyeste versjonen finner du her: http://nightly.mozilla.org/ så velger du 64 bit versjonen. Om dette ikke hjelper så veit jeg ikke, da kan du eventuelt laste ned CCleaner, et program som rydder opp i unødvendige filer, "huskelister" og lignende på pc-en og gjør den raskere. Dette programmet finner du her: http://www.piriform.com/ccleaner/download velg enten piriform eller filehippo,(ingen forskjell) og installer. Bare spør om du trenger hjelp. Håper det hjelper, 64 bit-ers Internet Explorer skal du allerede ha på systemet bare søk etter den på start-søket, om du ikke får noe napp kan du få leseren her: http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=23332. Jeg hadde selv Firefox, men ble lei av at det begynte å lagge når jeg skrudde på flashvideoer fra sider utenom Youtube osv, samt unødig venting på å scrolle nedover slik du beskriver. Har selv godt internett og en akseptabel pc. Om du lurer så har jeg alle programmene jeg nevnte her selv så de er ikke noe å være redd for, om det er noen trygghet da. Håper det hjelper. :thumbup:

Lenke til kommentar

Har nå reinstallert Forefox uten bedring.

 

Saken er at det kun er på Facebook dette skjer. Det skjer aldri på andre sider, men på FB skjer det med få minutters mellomrom, og det startet etter at Spotify ble integrert og oppdateringene fra hele jordens befolkning kom oppe til venstre.

 

Madlib: IE er så forferdelig å bruke at den boikotter jeg. :p Kun subjektiv vurdering: Har prøvd flere nettlesere og jeg synes Firefox er den med de funksjonene og den layouten som passer meg best.

Ang. CCleaner så har jeg Auslogics Boostspeed installert, og kjører denne regelmessig.

 

Men å bruke FB er ikke så forferdelig viktig; er ikke innom så ofte, det er bare at dette var et lite irritasjonsmoment. ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...