Gå til innhold

Trenger lite synlige høyttalere til Sonos


Anbefalte innlegg

Vurderer å gå til anskaffelse av en slik en: http://www.hifiklubben.no/produkter/streaming/sonos/sonos_zp120-zoneplayer-_-_solv.htm

 

Det neste spørsmålet blir da høyttalere. Fikk et tips om noen her: http://www.surround.no/product/561721/XTZ-93.23-High-Glossy.html ut fra ønske om at høyttalerne skal være små. Har også kikket litt på Bose.

 

Problemet, utfordringen (kall det hva du vil) er at Sjef2 i heimen har lagt ned veto mot noe særlig synlige høyttalere. Er nesten vanskelig å snike inn en sub også.

 

Trenger følgelig hjelp med forslag til lite synlige høyttalere som spiller greit med Sonosen... Hvorfor Sonos? Innebygget forsterker, kan stues bort og støtter Spotify.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bose er slett ikke noe dårlig valg, de settene jeg har hørt har levert fantastisk lyd fra minimalt med høytaler. En sub kan du uansett gjemme under sofaen eller sette i et skap når din bedre halvdel ser en annen vei.

Sitter og kikker litt på nettet nå og har kommet over denne: http://www.surround.no/product/450504/Yamaha-SW-100-Piano.html . Er vel det nærmeste jeg klarer å forhandle meg til en sub. Får plass bak sofaen. Åssen er det å bruke dette sammen med høyttalere fra Bose? Evt om det finnes noen andre "småtasser" som kan kombineres med denne suben. Noen som vet om denne suben duger?

Lenke til kommentar

Det er enorm forskjell på en god og en dårlig sub så ikke gå i baret der.

Den beste subben jeg vet om er den store til B&W men den er vel litt i dyreste laget.

 

Vet.... har også kikket på dem, men de er firkanta... -> plasshelvete..... hadde tidligere noen B&W 630 (1992), så vet at det er bra saker. Er desperat;).... nesten så det hadde gått an å vurdere dette her: http://www.hifiklubben.no/produkter/hoyttalere/smastativ/cerwin-vega_hd-63s_hoeyttalere_sort.htm

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...