Gå til innhold

[Løst] overføre musikk til iPhone 4


karebo

Anbefalte innlegg

Jeg har rippet en CD i MP3 format til PCen og vil overføre filen til min nye iPhone 4. Det skulle være en svært enkel sak trodde jeg. Nå har jeg prøvet og feilet, lest et utall veiledninger på nett, lest iPhone håndboken og får det ikke til. Jeg finner en boks som heter "synkroniser" hvor "hele biblioteket" er krysset av. Men da advares jeg om at alt på telefonen vil bli slettet og erstattet av biblioteket og det vil jeg jo ikke. Det finnes også en boks som heter synkroniser bare avkryssede filer men den er grå og lar seg ikke avkrysse, ei heller lar krysset i "hele biblioteket" seg fjerne.

Når jeg søker veiledning kommer det opp en mengde programmer man kan kjøpe for å overføre til iPhone. Trenger man virkelig kjøpe et tredjepartsprogram for å overføre musikk til iPhone?

Endret av karebo
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jada, jeg har prøvd dette også, og det ser greit ut, + kopiering, filen følger med over og jeg får ingen varsel om at noe er galt. Men kopiering skjer ikke. Er det en eller annen kryptisk innstilling, konfigurering, en boks som skal krysses av eller ikke krysses av?

Lenke til kommentar

Og ikke bytt pcer når du synkroniserer, da vill du ha det j*** kjipt etterpå! Selvom det er samme itunes bruker så går det ikke ann å synkronisere på to steder. Den pc du har alt på, skal alt ligge på! Ikke synkroniser på en annen pc fordi da mister du ALT ( men du kan jo bare synkronisere det tilbake på den forrige pc, men det er vell litt tungvint? ;) ). Om du bruker den samme pc til å synkronisere på så drit i den advarselen. Tror bare denne kommer når du bruker en annen itunes bruker eller en annen pc

Lenke til kommentar

Til datflick trond: jeg har aldri brukt msn eller skype så jeg vet ikke helt hvordan det skal foregå. Til Stalthy: Du har rett i at jeg nå har koplet iPhonen til en annen PC enn den jeg åpnet og registrerte den på og som hittil er den eneste PC iPhonen har vært tilkoplet (en bærbar Acer). Men den har ikke noe musikk rippeprogram, derfor har jeg altså installert iTunes på en stasjonær hvor musikken er rippet. Må jeg overføre musikkfilene til Acer og overføre til iPhone der?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...