Gå til innhold

[Løst] Hjelp! Kun feil med telefon (haster)


Stine_K

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Beklager langt innlegg, men håper noen tar seg tid til å lese... :-)

 

Jeg har en Samsung Wave, kjøpt i juli 2010. Har nå hatt denne inne til reparasjon mange ganger. Første gangen (kun etter noen uker) sluttet høyttaleren å virke. Jeg leverte den inn og fikk den tilbake god som ny. Noen måneder senere skrudde mobilen seg plutselig av i lommen. Siden det ofte kan gå en stund mellom hver gang jeg sjekker mobilen kunne den ligge "avslått" i flere timer fordi jeg ikke hadde tastet inn pinkode. Jeg leverte den inn og den funket. Det samme skjedde en gang til litt senere. Jeg leverte den inn og mobilen var igjen i orden.

Den 26. september leverte jeg den inn igjen enda en gang. Under innkommende anrop ble skjermen flere ganger plutselig helt svart, men mobilen ringte/vibrerte fremdeles. Det eneste funket var da å ta ut batteriet og starte mobil på nytt, ingen knapper gikk an å trykke på.

Jeg fikk tilbake mobilen 30. september, men begynte ikke å bruke den før 4. oktober (2 dager siden). Jeg fikk da beskjed om at de kun hadde installert oppdateringer, og at dette kunne gjøres hjemme. Allerede da jeg slo på mobilen begynte problemene. Der jeg skulle skrive pin-kode var skjermbildet totalt forandret. Så å si alle andre steder jeg skulle skrive tall/bokstaver så også helt rare ut. Dette klarte jeg å fikse ved å resete alle innstillinger, men nå er mobilen helt klikk.

For det første får jeg ikke gått inn på Internett. For det andre slår mobilen seg av når jeg trykker opprett melding. Jeg kan skrive meldinger med de jeg allerede har "samtaler" med og jeg kan ringe, men dette er SVÆRT upraktisk.

Jeg har nå prøvd å oppgradere softwaren og gjort alt jeg kan, men den funker ikke uansett hva... Mobilen er pent brukt, har ingen bulker/riper og er i fin stand ellers. Grensen for hvor mye mer jeg gidder å gjøre med den er nå snart nådd, men den burde vare lenger enn et år (den var da en av markedets beste mobiler).

 

Har jeg rett til å heve kjøpet på grunnlag av dette? Setter STOR pris all hjelp!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...