Wicked_Amy Skrevet 25. september 2011 Skrevet 25. september 2011 Går det bra å bruke matfløte istedetfor kremfløte i kaker? Om man ikke har annet?
JohndoeMAKT Skrevet 25. september 2011 Skrevet 25. september 2011 define: "bruke" Du får ikke krem av matfløte om det er bruken du sikter til.
Wicked_Amy Skrevet 25. september 2011 Forfatter Skrevet 25. september 2011 Det skal I en kake.. sammen med egg osv.
Khalifen Skrevet 25. september 2011 Skrevet 25. september 2011 Med mindre du skal piske det for å få inn luft, så bør det gå bra.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå