Gå til innhold

Låse PowerDVD til sone 2


tomwe

Anbefalte innlegg

Hei, har fått flasha firmware på dvd-spilleren til RPC-1, og jeg er klar over at en kan bruke DVD-genie o.l. til å omgå sperren i software.

 

Men: Jeg ønsker likevel at PowerDVD låser seg til sone 2 som en slags "default". Når en setter inn en dvd med en ny sone i spilleren så får en opp følgende meny av PowerDVD:

regioncodes.jpg

 

Det siste jeg har gjort var å sette inn en dvd med sone 1, og da sto det "3 time(s) remaining" og jeg trykket ok og kan spille av sone 1 uten problemer. Men jeg er usikker på hvordan PowerDVD teller ned til siste skifting. Altså: Siste gang jeg kan skifte vil det da stå 1 eller 0 "time(s) remaining"? Dette er ikke helt intuitivt hvis dere tenker etter. Noen som har vært borte i denne situasjonen?

 

Dersom telleren går ned til 0 så går det jo greit å sette inn dvder med sone 2-1-2 og få PowerDVD låst på riktig sone. Går telleren ned til 1 så blir det sone 2-1 og det ønsker jeg ikke. Hva gjør jeg da? Går det an å bruke en sone 0 som et mellomstopp for å ende opp på sone 2? Jeg har også en multiregion dvd liggende (er registrert som sone 2, 3, 4 og 5). Kan en med denne velge f.eks. sone 4 som en mellomstopp? Jeg kunne jo bare prøve, men har helst ikke lyst til å feile...

 

Takk på forhånd, håper jeg har skrevet forståelig.

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...