Gå til innhold

Candy Tangerine


Marbirke

Anbefalte innlegg

Jeg har en bass jeg gjerne vil lakkere, planlegger da fargen Candy Tangerine. Jeg har null peiling på hvordan man lakkerer (med tanke på lag osv), jeg vet ikke hvor jeg kan kjøpe denne fargen eller om det i det hele tatt er mulig å kjøpe ferdig. Noen som kan hjelpe meg? Vil veldig gjerne ha fargen så lik den på bildet som mulig.

post-219513-0-08230200-1316307603_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei.

 

Hvis du vil ha et godt resultat, så vil jeg kanskje anbefale å ta med bildet og navnet på fargen til en bil lakkerer. Høre med de om de kan lage en farge så lik som mulig, kanskje til og med de kan gi deg en prøve før du lakkerer Bass'en.

 

Og om de kan få til fargen bra, så lakkerer de garantert bassen for deg, slik at den blir riktig grunnet og herdet og får en fin finish. :)

 

Lykke til. :)

Lenke til kommentar

Candy (aka. Kandy) Tangerine er som så mange morsomme gitarfarger opprinnelig en bilfarge fra den gang da. (50/60-tallet.) Den selges ulike steder i utlandet, men det er vanskelig å få dem til å sende til Norge siden dette er løsemiddelholdige varer. Men det finnes sikkert moderne utgaver av den, og som Vintage_Gamer sier: En billakkerer er din beste mulighet. Gjerne en som driver med AmCars/custom lakkering.

 

Geir :)

Endret av tom waits for alice
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...