Gå til innhold

Volt på agp port?


Edder

Anbefalte innlegg

:woot: Er det noen som vet hvor mange volt det skal være på agp-porten når du skal montere et Asus V9280S skjermkort. Hovedkortet er et Asus A7N8X DeLuxe. Det er så mange rare forklaringer jeg har fått, at jeg må gjøre meg litt dum. Bruker herved hjelpemiddelet: "Spørre folk i salen."

Hvorfor jeg spør er at kortet er veldig ustabilt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk! Skal prøve det. Samtid har jeg lest manualen for hovedkort og skjermkort angående volt på agp. I manualen for hovedkort står det 1,5 volt only. I manualen for skjermkortet står det at den skal ha 3,3 volt.

Fins det hk som har 3,3 volt på agp porten?

Lenke til kommentar

Takker for den også. Skal sette tilbake kortet i morgen og prøve og øke volten på porten. Default stod den på 1,5 volt. Rørte ikke volten når jeg monterte skjermkortet, har muligheten til og stille den til 1,6 og 1,7 volt.

Var ikke helt trygg på og øke volten før jeg har rådført meg litt. Tidliger har jeg ikke rørt volten når jeg har bygget opp maskiner, men dette kortet krever vel noe mer spenning. Har et Chiftec PSU på 340W. Går det ikke nå får jeg bytte til en større PSU. Noen anbefalinger?

 

 

PS.Hvis det er noen andre som kan gi meg noen forklaringer på ustabiltitet så er jeg takknemmelig for alle svar. Eller noen som har det samme problemet med nevnte hk og skjermkort?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...