Gå til innhold

[Løst] Tollpost/Komplett hentemelding


Anbefalte innlegg

Bestilte PC til selvbygg på Komplett lørdag, og valgte at den skulle fraktes med Tollpost i én forsendelse (til Bergen). I følge sporingen på Tollpost sine sider, ble alle varene kjørt til hentestedet i dag halv 11, men jeg har enda ikke mottatt noen SMS/epost med melding om at jeg kan komme å hente. Jeg er en utålmodig sjel, som er opptatt både i morgen og lørdag, og skulle ønske jeg fikk hentet PCen før mandag (altså i dag). Noen som vet hvordan meldingssystemet funker, og om det evt. funker å bare skrive ut kvitteringen/sporingen fra Komplett og Tollpost, og vise den og få varene utlevert uten hentemelding?

Endret av TerjeP
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

At vara er køyrt til hentestaden vil seia at bilen er komen til terminalen. DET tyder ikkje at vara er klar for henting enno. Bilen skal lossast, varene skal sorterast (nokre sikkert og pakkast for vidaresending) og hentepapirer skal gjerast klar. Om du berre kjem med kvitteringen får du truleg (i litt finare ordelag) melding om å ryka og reisa og koma att når dei er ferdige og har sendt hentemelding, men du kan og oppleva at dei står på hovudet for deg ein times tid for å finna den vara - og så sender deg rekning på ein time ekstrateneste til grei pris for dei.

Lenke til kommentar

Lurt å hente pakken så fort som mulig når du bruker bandittfirmaet Tollpost. Jeg opplevde at de ikke klarte å levere og deretter fakturerte meg for lagerleie. Det ble tilslutt dyrere enn hva pakken var verdt.

 

Pakka er levert til et av tollpost sine samarbeidspartnere (omtrent som ett postkontor) så tollpost har ikke pakka liggende på terminalen.

Tollpost har levert pakka på hentestedet så dem har ingenting med pakka å gjøre lenger.

 

Vanligvis når dem ikke klarer å levere så er den kunden sin feil pga att han ikke er hjemme, er det tollpost sin feil så skal kunden selvsagt ikke betale noe lagerleie da det er utenfor kunden sin kontroll.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...