Gå til innhold

Rootet og tilbakestilt HTC Desire med lite internminne


sivchris

Anbefalte innlegg

Jeg kjøpte en HTC Desire av en venninne for noen måneder siden. Telefonen er rootet med Leedroid og det er helt greit, men jeg tok en tilbakestilling til fabrikkinnstillinger for å kunne legge inn mine egne ting der. Blant annet fikk jeg ikke slettet den forrige gmail-kontoen som lå på telefonen. Men da jeg hadde gjort det tok det bare noen dager før jeg fikk en melding om at det er lite lagringsplass på telefonen. Jeg har slettet nesten alt av apper og lagt det jeg kan over på minnekortet, men fortsatt er det lite plass. Så jeg forsøkte å roote telefonen på nytt etter denne oppskriften: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1266436 men det gikk ikke. Da jeg kjørte evo3 fikk jeg en feilmelding som sa: "internal error: installing package failed". Pcen min har windows 7, om det er til noe hjelp.

 

Er det noen her som har vært borti det samme problemet? Jeg har en mistanke om at ting ligger litt dobbelt opp i systemet i telefonen, men jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Når jeg spør i butikker og sier at telefonen er rootet ser betjeningen bare dumt på meg og sier de ikke vet noe om rooting. Nå vurderer jeg å sende mobilen inn til reparasjon og få lagt inn originalt OS for så å eventuelt roote på nytt.

 

Jeg håper noen kan hjelpe meg. Jeg har søkt mye rundt etter en løsning på problemet mitt uten å finne noen svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kan legge inn orginalt os selv. Det er veldig enkelt. Last ned en RUU fra denne siden: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=695667. Last ned den som heter "RUU_Bravo_HTC_WWE_1.21.405.2_Radio_32.36.00.28U_4. 06.00.02_2_release_126984_signed.exe". Start filen på pcen og følg instruksene på skjermen. Funker ikke denne, kan du prøve "RUU_Bravo_Froyo_HTC_WWE_2.29.405.5_Radio_32.49.00. 32U_5.11.05.27_release"

 

Etter installeringen, vil du ha orginalt os igjen.

 

Anbefaler denne guiden hvis du skal roote igjen: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=814381

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...