Gå til innhold

Andre som har dårlig erfaring med frisører?


Anbefalte innlegg

Mother fucking frisører når de ikke klarer å klippe deg sånn du ber om. Jeg kommer dit og sier at jeg bare skal stusse det litt, ettersom jeg er fornøyd med formen. Jeg begynner å forklare dama hvordan jeg skal ha det, og gir henne med detaljer som jeg anser som nødvendige siden jeg har et veldig "vanskelig" hår. Jeg skjønte at noe var galt når hun avbrøt meg og begynte å klippe før jeg var ferdig med å forklare. Under klippingen klagde hun også på at jeg lente hode mitt skakt hele tiden, jeg har aldri opplevd dette før, men jeg sa i vertfall unnskyld. Etterhvert ble hun lettere irritert siden jeg tydeligvis fortsatte å skakke hode, hva faen? Jeg pleier alltid å bare la frisøren styre hode mitt og holder det i den posisjonen de "dytter" det til, skal jeg drive bevege hode mitt etter saksen hennes liksom?

 

Når jeg drar til den faste frisøren min blir er det alltid sånn 50/50 sjanse om jeg får en helt villlt pr0 frisør, eller ei random kjerring som ikke kan en dritt. Skulle hatt ballene til å si i fra der og da. Andre som har dårlige frisør opplevelser? Det ødelegger jo egentlig jævlig mye på selvfølelsen over laaang tid når du må gå rundt med et hår du ikke er fornøyd med.

Endret av Carlgutt
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Som de andre påpeker her, det er da ikke så vanskelig. Hvis du allerede har funnet en på salongen som kan klippe deg, ring ned og bestill time neste gang du skal klippe deg, og be spesifikt om å få han/henne.

Sannsynligvis kjenner frisøren din også til håret ditt etter et par ganger, og vet litt om det -- hvor man må være forsiktig, hvor du har virvler og andre ting som gjør det vanskelig å klippe osv, men det gjør ikke en tilfeldig frisør der du bare slantrer inn døren for en klipp.

 

Og jeg klipper meg fortsatt hjemme i Arendal. I løpet av første året mitt i Stavanger var jeg aldri innom frisøren her, fordi jeg ikke vil bruke tid på å finne en som er like flink som den jeg har i Arendal.

Lenke til kommentar

Jaja, skjønner at jeg fucka opp liksom. Men hun kan da la meg forklare ferdig sånn som jeg vil ha det, og når jeg sier at jeg skal ha samme fasong og bare stusse det litt, så er ikke det så jææævlig vanskelig å få til. Det blir jo nærmest som å tegne en tegning med matpapir over det du skal tegne av. Alt hun hadde trengt var å følge fasongen på klippen, en hver frisør burde klare dette siden det er HELT grunnleggende sånn som jeg ser det. Jeg sa jo til og med til henne at jeg ville beholde litt sleik, også tar hun hele luggen min? Det at man får en litt dårlig klipp kan jo skje, men når frisøren gjør det STIKK motsatte av det du forklarer så blir det for dumt. Hun avsluttet klippen med å si "sånn, så skal jeg bare rufse det til litt" når jeg klart hadde sagt i fra at jeg ville at håret skulle ligge flatt. denne sveisen kommer til å gro helt fucka i tilegg, og det kommer til å ta lang tid før det har grodd langt nok til at jeg kan få klippet det til den formen jeg hadde igjen.

 

Burde kanskje stikke innom å klage :hmm:

Endret av Carlgutt
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...