Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har nå vært singel i ca 14 måneder etter å ha vært i et 6 år langt forhold. Jeg har opplevd singellivets sider, både de positive og de negative, og selv om jeg trives godt med meg selv og ikke på noen som helst måte er desperat, merker jeg at jeg har støtt på et lite problem som gjør meg skikkelig fortvilet; de jentene jeg ender opp med, er bare ONS, de mangler kjærestepotensiale i mine øyne, og jeg er en forholdsgutt.

 

Hovedgrunnen til dette er nok at jeg kun treffer jenter på byn. Jeg ser på meg selv som en skikkelig gutt i begynnelsen av 20-årene, som egentlig har god kjemi med jenter, og ingen problemer med å prate med jenter, eller få god kontakt. Jeg faller ofte i "vennefella", though, og har mange, flotte jentevenner som jeg har blitt utrulig glad i. Alle deres venninner er venninner av meg igjen, så å treffe noen gjennom venninnene er utelukket.

Jeg kan ikke se for meg at jeg treffer den fremtidige kjæresten min på byn, da jeg egentlig ikke ser etter jenter på byn, og jeg har fått et inntrykk av at de "skikkelige" jentene som vil noe mer enn bare et ligg, heller ikke ser etter menn. Ikke på den måten. Det er sjelden man møter kjæresteemner i slike situasjoner, da byen hovedsaklig dreier seg om dansing, sex og størst mulig konsum av alkohol.

 

Men hvor kan jeg treffe drømmedama, om ikke på byn, eller gjennom felles venner? Treningsstudio og andre ting er blitt foreslått, men hva syns dere? Og hvordan går man frem? Altså, jeg er god på å prate med jenter når samtalen har startet, men jeg er ekstremt dårlig på å få i gang samtalen, hvis jenta er ny. Vet liksom ikke hva jeg skal starte med, føler det blir for dumt og bare gå bort til den søte jenta på apparatet ved siden av meg og si ; "hei:)".

 

Tips til en beskjeden og fortvilet ung mann mottas med stor takk!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vet jo ikke akkurat kvar du bur, men det å kunne flytte til en "ny" plass er ubeskrivelig, fekk ny start på livet i vertfall :)

 

Enda bedre å komme hjem etter en stund også.

 

Ja, det er sant:) men er bare et lite år siden jeg flyttet bort for å studere, så hele greia er fremdeles ganske "nytt", så føler jeg har fått en relativt ny start:)

Lenke til kommentar

Vel, å finne en jente på byen er jo litt sjansespill. Men vet aldri hva slags type jenten er først etter å ha kjent vedkommende et visst stykke tid.

 

Byen er iallefall et utelukket sted utifra det du sier. Du trenger nok ikke å gå så drastisk til verks som å flytte vekk som Priim foreslo, men kanskje det er på tide å finne seg nye "beitemarker" (uten at det skal høres feil ut). Kanskje å begynne med en organisert idrett hvor både gutter og jenter trener sammen? Kampsport eller lignende? Eller kanskje du kunne meldt deg inn i noe idrettslag eller klubbvirksomheter hvis du går på universitet/høyskole. Hvis du ikke finner noen jente som kan virke 'bra/okey' i forhold til dine standarder - så burde du sterkt vurdere å prøve å komme deg inn i et nytt miljø.

 

Men en ting du må huske på. Du vil ikke bli kjent med en jente første gangen du møter henne. Hvis du hadde tatt deg mer tid - så kanskje du vil se at en ny jente du møter kanskje er helt forskjellig fra det hun var på den natten på byen.

Lenke til kommentar

Takk for svar, og forslag, setter pris på det! Vil bare legge til at det ikke er det at jeg ser på meg selv som en slags "gud", eller en gave til kvinnen på noen som helst måte! så er ikke det at de ikke er "gode" nok for meg, er vel mer det at jeg ikke føler at vi klikker, på en måte;p

 

Det er sant, og mange av de jeg har truffet på byn har jeg hatt litt kontakt med i ettertid, men føler ikke det er min type jenter noen av dem jeg treffer på byn, er litt derfor jeg ikke føler jeg kan treffe min fremtidige kjæreste på byn, ei heller trening, ettersom jeg ikke vet hvordan jeg skal tilnærme meg i en slik situasjon.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...