Gå til innhold

"Synkronisering" mellom to ulike PS3er


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hm, okey. Misliker PS+ svært mye da man mister alle spillene sine man har fått "gratis" via PS+ den dagen man sier opp "avtalen". Det er helt latterlig spør du meg.

Eh, bruker du 15-månederstilbudene betaler du, hva, under 27 kr måneden? For minst et gratis PSN spill + masse annet knask. Vel verdt det spør du meg, og nå har jeg ikke planer om si det opp med det første, men om jeg så skulle gjøre det så har jeg vel gjort meg ferdig med det meste av det jeg fikk som interesserte meg, og skulle jeg ønske beholde noe av det tviler jeg på at det vil koste meg mer å kjøpe dem enn det jeg sparte på Plus.

 

Uansett, et problem for ditt bruk er dog foreløpig at Plus bare synker automatisk annenhver natt, og skal du bytte konsoll hyppigere må du nok kopiere de aktuelle savegamene til og fra online lageret selv. Men ettersom de driver å forbedrer tjenesten kontinuerlig, ville jeg ikke vært overrasket manuell synkronisering kom etterhvert.

 

Men nok om det. Noen med samme problemstilling som har funnet en annen løsning? Kan man bruke minnepenn å lagre savegames på?

Kommer ann på spillet. Hovedsaklig går det an, men en del spill har kopibeskyttelse på savegames, som hindrer deg fra å legge dem inn på en minnepenn. Da er nettlagringen til Plus det eneste alternativet, men da dessverre med en 24-timers nedlastingssperre før du får tilgang til dem igjen.

Lenke til kommentar

Okey, takk for utfyllende svar. Ja, det blir vel faktisk bare 27 kroner måneden siden man får 3 måneder gratis når man tegner for ett år? Enig i at det er en god deal.

Det er et tilbud de har kjørt et par ganger, noen ganger tilbyr de et gratis retail spill istedet. Det er bare å følge med og fornye når det er gunstig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...