Gå til innhold

Hjelp til å finne tv til ca kr 10.000,-


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Vurderer nå å kjøpe en ny flatskjerm til stua. Bruksområdet blir hovedsakelig tv, men også film og PS3. Vurderer da i samme slengen og få inn en Get PVR så jeg ønsker da en tv som er full hd.

 

Når det gjelder størrelse på tv så har jeg en plate på veggen som er 120 x 80 cm som jeg ønsker skal bli mest mulig dekket (kan ikke gå utover disse målene). Det vil vel si ca 50'' tv tipper jeg.

 

Er litt lunken til 3D, men hadde sikkert vært artig for barna. Ser at det står på en del tv'er at de er 3D klar, mens andre skilter med 3D, er det noe man bør passe på her? Går 3d utover kvaliteten på vanlig tv? Hva med briller, de koster vel flesk de også?

 

Ønsker helst en tv som da ikke overstiger ca kr 10.000,- (gode forslag til billigere varianter mottas også med takk) men om det er alternativer som ligger rundt så nevn de gjerne da jeg er litt fleksibel.

 

En annen ting som kunne vært greit å nevne er vel at min nåværende flatskjerm fikk ødelagt begge Hdmi inngangene da tv'n ble hengt på veggen og ledningene dyttet inn kontaktene på baksiden av tv'n. Hadde vært fint med kontakter som ligger i plan med bakveggen og ikke stikker ut bak (er NÅ klar over a det finnes ekstra 90 graders mellomledd til hdmi som evt kan benyttes).

 

Har lyst på en flatest mulig tv, men ikke funnet noen 50'' led tv, men ser at det også har kommet nokså flate plasmaer, så kom med forslag.

 

Kan virke litt kresen men er i utg.pkt ikke det, er bare vage ønsker...

 

På forhånd takk for hjelpen

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Se det, godt innspill. Får da sette meg ned og se om jeg finner noen tester av den.

 

Passiv 3D er det like bra som aktiv 3D? Er jo en stor fordel at man kan ha briller til besøkende osv. Godt tips.

 

Ser også at en del tv'er kommer med mulighet til internet på tv'n. Fungerer dette tilfredsstillende? Vil det da være slik at produsentene kan oppdatere softwaren til tv'n over nettet?

Lenke til kommentar

Personlig synes jeg navigering med fjernkontroll er et knot, men jeg setter pris på at man kan streame filmer fra PC til TV gjennom DLNA.

 

Passiv 3D skal være minst like bra som aktiv 3D, og mindre belastende for øynene. Tester av TV-en finner du nok ikke før i starten av september, lanseres på en messe da.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...