Gå til innhold

Mobiler med radio


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

N5510, N6610 og N7210 er de nokiane med radio jeg kommer på. Alle Sony Ericsson telefoner uten om T600 kan ha radio som kobles på. Den radion fungerer helt greit, har selv hatt den til T68i og T610. Siemens tror jeg muligens har en clip-on radio, men den er i så tilfelle ikke kommet til Norge (tror jeg hørte noe om at det var mulighet for å få tak i uorginale radioer til Siemens i alle fall).

Lenke til kommentar

Tror ikke 3650 har radio, men har hørt om 3. parts software som du kan installere. Av egen erfaring, så synes jeg ikke nokiaradioene er så voldsomt bra. Du skal ikke bevege kabelen mye før lydsignalet forandres. Fryktelig irriterende om man er ute å går med telefonen i hånda :) *bra signal, dårlig signal, bra signal, dårlig, bra..osv* :)

Lenke til kommentar
SE har radio som man kan kjøpe utenom til to hundre eller noe sånt. Har ikke prøvd den, men en venn sier den er Ok. Vet ikke med Siemens, men vet at Motorola ikke har radio. :-?

 

Vel, Motorola hadde faktisk en gsm telefon med radio for en 3,4 år siden.. Motorola 120e tror jeg den het, og den hadde jeg :) Tror det var den første mobilen på markedet med radio den gang..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...