Gå til innhold

BK: Sommerfugl i vår lille hage.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bilde er bra det,men du har tatt for lite i ikke for mye synest eg da.

 

Takk for tilbakemelding.

Hva tenker du når du sier jeg har tatt for lite i? Skulle bilde vært mørkere, eller skulle jeg bare tonet ned blomsten?

Litt lite kontraster,spesielt på sommerfuglen.,samt noe i tonen i bilde, muligt heving av midtonekontrast,men hvet av erfaring at begjyner en må en kanskje justere høylys og skyge,blir vel en føling med balangsen her.prøvde litt med bilde ditt fort etter du spurte,slettet det rett etter fra min pc..,personligt meiner eg det ble bedre. :hmm:

Lenke til kommentar

Fordelingen/formen av blomstergreinene liker jeg med sommerfuglen i møtepunket og mot mørk bakgrunn. Som du sier er det noen utbrentheter, men det må det nødvendigvis bli med kombinasjonen av lys, blomsterfarge og omgivelser - når hovedmotivet samtidig skal eksponeres noenlunde rett. Derfor plager ikke dette meg.

 

Om jeg ville sett noe annerledes så vil det være bedre treff med fokus eller skarphet på hodet. Ikke nødvendig med en mindre blenderverdi og større dybdeskarphet, men mer markert skarphet i alle fall på øyet. Slik det er her, er det litt for ullent. Mulig fokuspunktet sitter litt bak hodet?

 

Liker godt komposisjonen som sådan.

Lenke til kommentar

Takk for gode tilbakemeldinger.

Prøvde meg med litt justeringer og jeg må si meg helt enig i at en økt kontrast , sammen med en justering på skygge gjorde resultatet bedre. På skarphet var det ikke så mye å hente, men det er jo noe å huske til neste sommerfugl kommer på besøk .

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...