Gå til innhold

Trådløst nettverkskort til Stasjonær pc


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Er på utkikk etter et trådløst nettverkskort til min nye stasjonære pc. Sitter i rommet ved siden av routeren (leilighet på 50 kvm), og routeren står i stuen. Routeren er av typen D-Link DIR-635.

 

Ser det har vært flere tråder om trådløse nettverkskort, men kom egentlig ikke fram til noe spesielt utifra disse trådene.

 

Pris er ikke veldig viktig, men vil ikke betale altformye.

 

Hva anbefales?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Årsaken er at det er TONNEVIS med bugs i Windows som ødelegger for stabilt trådløst nettverk og at forstyrrelser takles svært dårlig.

Med 2 rutere som er bridget og kabel så tar du Windows ut av beregningen, i tilegg er en ruter bedre utrustet om den har Linux firmware (DD-WRT, google det for å lære mer) og er mye bedre til å forhandle frem en stabil hastighet basert på støy forhold.

 

Windows vil alltid prøve å presse grensen for fart, så om det er ett kort opphold i støyen så peiser Windows opp farten og når støyen kommer tilbake, så forsvinner nettilkoblingen din før Windows forstår hva som har skjedd.

I tilegg om du har flere maskiner, så kan du strekke kabel mellom disse og bruke ruteren som switch og få super ytelse mellom dem, og også koble PS3, Xbox360 og andre enheter som trenger internett via ruteren du har satt opp.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...