Gå til innhold

nybegynner strategi spill til ps3? (eller ps2)


buffy88

Anbefalte innlegg

lurte på om noen kunne anbefale noen bra strategi spill til ps3 eller ps2??

 

jeg har aldri spilt strategi spill før men har litt lyst å prøve, så det må helst være et som ikke er så alt for vanskelig :blush:

 

kansje et med lav aldersgrense.. helst ikke over 16..

Endret av buffy88
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvor nybegynner vennlig RUSE er er jeg litt usikker på, men det var helt klart en positiv overraskelse for meg. Fant det på en lokal elkjøp til bare 99 kroner og det var vel verdt investeringen. Har lest at kontrollene er utmerket hvis man har en move kontroller, men fungerer greit med en vanlig dualshock også synes jeg.

 

http://www.gamer.no/produkter/30267/ruse-ps3/

 

Edit: Ser nå at det er 16 års aldersgrense på spillet og det var kanskje litt for høyt for deg?

Endret av Keinu
Lenke til kommentar

..på ps3 er det vel egentlig bare tre spill som muligens passer. Valkyria Chronicles, RUSE og Under Siege. Valkyria Chronicles har 16 år.. hvis du liker å se på Batman, for eksempel, så er det midt i blinken. Noen voksne emner, men de blir håndtert veldig omhyggelig, uten å undervurdere folk. ..Flott spill, definitivt verdt å kjøpe om du har en ps3. Det ble laget en anime-serie av plottet etter at spillet kom ut - men det er slik spillet er også. Episode etter episode med nivå på skrivingen og skuespillet som du forventer av en rimelig bra TV-serie.

 

Under Siege har 12 tror jeg. Mer fikling, og mer som Warcraft, eller Lotr spillet. Realtime, mao. Artig med move-kontrollen, da men.. i noen minutter ihvertfall.

 

Synes hele aldersgrense-greiene er håpløst, jeg da.. Force Unleashed får 16, for eksempel. Kverk for fote, folk dør i hytt og gevær, Vader henretter faren din for moro skyld på begynnelsen av spillet. Lyn og kapp i filler femten wookies som angriper deg med bare nevene.. diverse ting her som ikke hadde gått igjennom sensuren om det ikke hadde stått Star Wars på boksen.. Er flere steder der du har Imperials og Rebels som dør kun fordi du herjer igjennom brettet. Null sammenheng, osv. Valkyria Chronicles - det er anime stil - får "realistisk vold" og 16 år.. >_<

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...