Jump to content

buffy88

Medlemmer
 • Content Count

  348
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja okey, da lar vi det være😅 takk for svar🤗
 2. I frykt for å høres dum ut🙈🙈🙈 er det noe som må fikses?
 3. Føler ikke at døren flytter noe på seg. Men du ser liksom at den gummi(?) listen tettet seg litt mer. Men dør terskelen er ikke festet skikkelig heller. Den beveger seg når vi tråkker på den. Fikk beskjed om at det ikke gjorde noe..? Kanskje det kan ha noe med at døren ikke er tett..?
 4. La plutselig merke til at ytterdøren vår ikke er tett😱 Vi har en sånn dør der man må dra opp dørhåndtak for å låse. Og når jeg dra opp håndtaket så blir døren tett. Spørsmålet mitt er: skal det være sånn? Altså at jeg må dra opp dørhåndtak hver gang jeg lukker døra, for at den skal være tett? På første bilde har jeg lukket døren helt vanlig, uten å dra opp håndtaket. På det andre bildet har jeg dratt opp håndtaket.
 5. (Aner ikke hvor jeg skal plassere denne posten, men prøver her. Flytt hvis det er feil) Noen som har erfaring med gavekort fra norstat panel? Jeg har snart spart opp 600poeng som jeg da gjerne vil veksle inn i gavekort hos cdon/platekompaniet. Men hos norstat så kan man få max 200kr på et supergavekort. Som du da kan bruke til å kjøpe et gavekort fra en spesiell butikk f.eks cdon. Så mitt spørsmål er, Kan jeg bestille 3 supergavekort på 200kr stk som jeg da slår sammen til et gavekort på 600kr hos cdon? Eller må jeg da kjøpe 3 gavekort fra cdon på 200kr stk? Og kan jeg i så fall bruke 3 gavekort på en bestilling hos cdon? Har lyst på animal crossing, men det er så dyrt😖 så håpte jeg kunne bruke poengene mine der🙄
 6. Trenger hjelp til å finne igjen et gammelt spill. Vet ikke om den går helt under retro, men det er ihvertfall gammel(ish) 🙈 Det er type flash spill som man fant på sider som 123spill, abcspill, 1001spill og sånne sider. Det er et bake spill, aner ikke ka det heter. Men det begynner med at du velger en av kanskje..4 ting du kan lage..? Så starter du i kjøleskapet med å finne alle tingene som står på ingrediens listen. Så må du måle opp ingrediensene. Tøm oppi f.eks 2 dl melk. Så baker du det i ovnen, og så får du velge pynt etterpå, frosting og sånt. Noen som har peiling?
 7. Leter etter en film som jeg husker nesten ingenting om. Det eneste jeg husker er en scene med en liten gutt(?) som sitter i en bil med masse vann rundt. Om det er en elv, sjø, masse regn, oversvømmelse. Har ikke peiling.. Men jeg tror han roper "daddy" Håper noen kan hjelpe😅🙏
 8. Takk for all hjelp🙏🙏🙏🙏
 9. Nå snakker du et språk jeg dessverre ikke forstår🙈🙈🙈 Men ser at jeg kanskje har misforstått noe..? Det er hjørnet på listen dere snakker om som er dårlig, eller? Jeg trodde det var det at listen gliper ut av veggen hele veien jeg🙈🙈🙈 #føltesegdum
 10. Jeg får skrive det opp på listen av ting som må fikses. Stor utbygger? Vet ikke helt, hvor stor er stor liksom hehe🙈🙈 bor i et byggefelt og de har bygget mange av husene her. Ser ut som de har hus i sotra/Bergensområdet..?
 11. Aha, skjønner. Takk for svar🙏
 12. Hehe ja tror vi ska få noen til å se på dette😂😂 og krysse fingrene for at det ikke blir et kjempe problem🤞🤞
 13. I frykt for å høres dum ut🙈 hva er slett arbeid? Er det en bygge teknikk eller en feil?
 14. Ja begynner å se alvoret i det. Må nok få noen til å se på det.
 15. Listen sitter inn til veggen. Den ligger flatt inn til veggen så skrår den ut nederst på listen. Hvis det gir mening🙈listene er ihvertfall sånn i hele huset. Så regner med de ska være sånn. Men ja skjøtene er ikke så fine noen steder i huset. Men fikk høre av en tømrer at det var skjønnhetsfeil. vi kunne klage på det å få det fikset, men det var ikke en "skade" i den forstand.
×
×
 • Create New...