Jump to content

buffy88

Medlemmer
 • Content Count

  359
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. skal bygge et gjerde og levegg men usikker på hva størrelse på material jeg skal bruke. Jeg har bygget noen blomsterkasser av 23x48 Lekter og 48x48 er brukt som ramme. Jeg vil at gjerde og leveggen skal matche blomsterkassene. Spørsmålet er blir det for spinkelt å bruke 48x48 til stolpene og 23x48 til spilene..? Har en liten balkong/terasse..? I andre etasje der måler jeg meg frem til 48x48mm på spillene og stolpene er ca 60x60mm Gjerde vil vi kle på begge sider så føler det blir veldig tykt med 48x48 til spillene.. Hva er vanlig å bruke??
 2. Jepp, va det jeg skrev i tittelen, bare på norsk😅
 3. Ja, jeg så på de, men ser ikke ut som de har andre farger enn svart.
 4. Hvor får jeg tak i sånne skumplate til lydisolering? Helst til en grei pris og gjerne litt sånne kule farger som jacksepticeye og markiplier har?
 5. På jakt etter julegave. Noen som kan anbefale en eller flere bøker om 2. Verdenskrig? Greit om det handler om Norge/Bergen/Sotra men tar i mot andre anbefalinger og. Var på jakt etter Aksjon Telavåg, men den var vist ikke så lett å få tak i🙄
 6. Supert! Da er de julegavene i boks😁 takk for hjelpen🙏🙏
 7. Er i gang med julegavehandelen. Så jeg har et lite spørsmål🙄 Gavekort på playstation store, er det noe man får bruk for hvis en spiller fortnite? Altså kan man kjøpe ting i spillet? Eller er playstation gavekort bare til å kjøpe spill🙈 Hilsen ikke-gamer🙈
 8. Husker ikke om dette er en film eller en serie. Jeg husker en spesiell scene, tror det er på en skole.. Er ihvertfall masse barn, så er det en unge, usikker på om det er gutt eller jente. Som er der med faren sin. Husker ikke hva som skjer om han skal redde noen/fikse noe eller vise frem et triks. Husker noe om å gå på en line, men kan hende jeg blander det med noe annet. Men det kommer ihvertfall en veps/bie å stikker han, så dør faren for han er allergisk.
 9. Prøvd meg på mer tegning? Altså hvis de rød firkanten er stolpene og de svarte strekene er kledning. Hvordan får jeg den lille skrå veggen til å henge fast i de to lange veggene. Hvor må jeg plassere stolpene. Må det være to stolper ved siden av hverandre, må de festes i hverandre, må jeg skrå kledningen i hjørne der veggene møtes?
 10. Ja det vet jeg?Har stolpesko klar, men det er den skrå veggen jeg er usikker på. Altså hvordan må jeg plassere disse stolpene i hjørnet for å få det til å skrå? Må jeg ha to stolper i hvert hjørne? Aner jo ikke hvordan jeg skal forklare det heller, når jeg ikke vet hva jeg snakker om???
 11. Kan noen fortelle meg hvordan jeg kan bygge en slags levegg eller gjerde som på bilde? Send meg en video eller noe form for tegning. Vi skal bygge inn hagen så hunden kan være der. Men i det ene hjørnet så er det en kjempe stor stein som vi ikke får flyttet. Så da tenker vi å bare skrå veggen/gjerde forbi steinen. Ser for meg hvordan det skal være, men klarer ikke å se for meg hvordan stolpene må stå for at vi skal lett kunne kle den inn. Som det helt sikkert kommer frem her, så er jeg ikke noe tømrer? Men har vert med å bygge levegg før. Men det er det skrå partiet jeg ikke helt forstår?
 12. Ja okey, da lar vi det være? takk for svar?
 13. I frykt for å høres dum ut??? er det noe som må fikses?
 14. Føler ikke at døren flytter noe på seg. Men du ser liksom at den gummi(?) listen tettet seg litt mer. Men dør terskelen er ikke festet skikkelig heller. Den beveger seg når vi tråkker på den. Fikk beskjed om at det ikke gjorde noe..? Kanskje det kan ha noe med at døren ikke er tett..?
 15. La plutselig merke til at ytterdøren vår ikke er tett? Vi har en sånn dør der man må dra opp dørhåndtak for å låse. Og når jeg dra opp håndtaket så blir døren tett. Spørsmålet mitt er: skal det være sånn? Altså at jeg må dra opp dørhåndtak hver gang jeg lukker døra, for at den skal være tett? På første bilde har jeg lukket døren helt vanlig, uten å dra opp håndtaket. På det andre bildet har jeg dratt opp håndtaket.
×
×
 • Create New...