Gå til innhold

Whitebox CL50


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Mener du at du fikk tasten til å virke? Er ikke poenget at man må fortelle Windows om at man har nytt tastatur? Noen som vet hvordan dette gjøres? Når det gjelder BIOS, brukte du 1.60A eller 1.60B arkivet?

 

Lastet ned A versjonen, men har ikke funnet noe info om forskjellen på de to.

Har ikke fått tasten til å funke enda. Skal ringe til whitebox i dag for å høre oppsettet de har på sin, der tasten funker

Lenke til kommentar

Jeg har prøvd å ringe Whitebox i hele dag. (siden kl 12). Først var det opptatt og nå gidder dem ikke ta opp telefonen engang. Syns det er sinnsykt dårlig. Ikke engang tar dem opp på salgs avdelingen. Jeg får jo ikke brukt pcen til noe særlig skolearbeid (programmering) så lenge mindre enn og større enn tastene ikke fungerer. Det hjelper tydeligvis ikke å hente ned nyeste bios oppdateringene da dette ikke hjelper. Best at de kommer opp med en løsning snart, eller så returnerer jeg hele shitten. Begynner å bli prektig lei hele greia!!!

Lenke til kommentar

@svortevik: Det trådløse nettverkskortet som følger med er meget bra. De hevdet at det hadde en rekkevidde på 200m i fritt landskap og inne fra 50-100m.

 

Er det noen som har fått angrefristskjema eller noen som helst informasjon om angrefrist? Jeg skal nå levere tilbake min maskin som jeg kjøpte 29/7. Ifølge angrefristloven har man angrefrist i inntil 3 måneder dersom det ikke følger med påkrevet informasjon om angrefrist samt angrefristskjema. Er det noen som har bedt om angrefristskjema? Hvor lang tid tar det før man får det?

Lenke til kommentar

Snakket med Whitebox i dag... Jeg hadde planer om å returnere laptopen min pga dårlig tastatur og tvil med tanke på service og sånn. Men jeg har helt klart ombestemt meg. De gir utrolig bra service må jeg si... Har sett her i formuet at alle TROR at servicen i Whitebox er dårlig, men mine erfaringer tilsier noe helt annet. De er kanskje ikke så veldig flinke med å holde tidene de oppgir, men kundeservice med tanke på spørsmål og sånt har jeg erfart som veldig god.

 

Følgende skrev Whitebox til meg når jeg skrev klage mail:

 

"Vi er veldig glad for at du har satt pris på service og support fra oss. Vi

er fortsatt et lite firma og til tider kan vi kanskje føle at vi ikke

strekker helt til men dette er ikke fordi vi ønsker det da vi jobber stort

sett 20 timer i døgnet for å få alle våre kunder superfornøyd."

 

Nå gjenstår det bare å se åssen de har tenkt til å fikse tastaturet.... :lol:

Lenke til kommentar

Fikk svar fra whitebox i dag angående angrefrist. Grunnen til at de ikke sender ut angrefristskjema er at de ikke opererer med noen spesiell frist. Du trenger ikke å bruke angrefristskjema, men rett og slett bare sende inn maskinen (går utifra at man må legge ved et ark med navn og kontonummer). Hvis maskinen er i god stand får du full pris tilbake. Lurer litt på om jeg skal prøve det nye tastaturet før jeg sender den tilbake.

Lenke til kommentar
Bruk denne linken til å sette opp en foreløpig tast inntil bios oppdateringen kommer, da skulle det ikke være noen problem

 

 

http://www.microsoft.com/globaldev/tools/msklc.mspx

(husk .NET Framework:

http://download.microsoft.com/download/e/b...94-98a2-b27111d

233dd/dotnetredist.exe)

 

Den nederste linken fungerte ikke for meg. Men en ting jeg lurer på. Jeg sitter å surfer på en T610, så jeg tror ikke jeg gidder å laste ned .net, men betyr det at med det programmet kan du sette den tasten til å være mindre enn og større enn tegn?

Lenke til kommentar

Ville bare si at Whitebox sendte meg moms-skjemaet med en gang, og at jeg ikke hadde noen problemer med å få stemplet det på Gardermoen. Nå har jeg allerede fått inn pengene på konto, så dermed betalte jeg 11.500 for denne maskinen. Det er en god pris må jeg si. Romkameraten min her skal kjøpe en nå (han kjøper samme maskin fra en britisk produsent, men den er fortsatt satt sammen av Compal), og han må ut med 17.000. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med servicden jeg har fått hos whitebox. De sender meg tilogmed gratis et norsk tastatur hit til meg i England, uten at jeg må betale noe for det. Får tilogmed beholde det amerikanske (jeg valgte å ikke fa trykket på de grønne tegnene). Fet service fra Whitebox, og en fet maskin. Har ingen klager så langt, og tviler på at jeg vil komme til å ha det siden.

Lenke til kommentar

 

Den nederste linken fungerte ikke for meg. Men en ting jeg lurer på. Jeg sitter å surfer på en T610, så jeg tror ikke jeg gidder å laste ned .net, men betyr det at med det programmet kan du sette den tasten til å være mindre enn og større enn tegn?

 

Nei du får ikke satt opp den spesifikke tasten fordi det krever bios løsning, som bør komme snart. Men du kan sette opp andre taster. f.eks ctrl + ø og æ til å gi <>, sånn som jeg har gjort. Funker ikke for alle progrtammer, men en del(funker i opera f.eks).

Lenke til kommentar

Jippiiii!!!!!

 

Fikk endelig igjen maskinen min fra Whitebox! Oppgraderte den til 1024 RAM, i tillegg til at de skulle fikse tastaturet mitt til NORSK tastatur!

 

Fikk den til og med som ekspresspakke på døren! Veldig fornøyd med servicen fra Whitebox! 8) 8) 8)

 

Nå er tastaturet helt perfekt slik det er på vanlige pcer... Kjempe fornøyd! :lol:

Lenke til kommentar
Jippiiii!!!!!  

 

Fikk endelig igjen maskinen min fra Whitebox! Oppgraderte den til 1024 RAM, i tillegg til at de skulle fikse tastaturet mitt til NORSK tastatur!  

 

Fikk den til og med som ekspresspakke på døren! Veldig fornøyd med servicen fra Whitebox!  8)  8)  8)  

 

Nå er tastaturet helt perfekt slik det er på vanlige pcer... Kjempe fornøyd!  :lol:

 

Ikke gled deg for tidlig. Funker mindre enn og større enn tastene?

 

<>

Lenke til kommentar

Hmmm altså hvis det virkelig er så svært at få ventetiden til at gå med de tastaturerer, hvorfor bruger i så ikke det curly skrev om, indtil i får jeres tastaturer til at virke ordenligt?

 

http://www.microsoft.com/globaldev/tools/msklc.mspx

(husk .NET Framework fra Microsoft Windows Update)

 

Jeg bruger det på min CL50, der stadig har det amerikanske/norske tastatur, og det virker fint....

Jeg har med overnævnte program lavet et tastaturlayout til mig selv, hvor AltGr+(((tasten hvor "<" tegnet er vist))) og AltGr+(((tasten hvor ">" tegnet er vist))) - skriver de korrekte < og > tegn... kan godt være det ikke er standard måden at skrive dem på, men det vender mig sig altså hurtigt til :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...