Gå til innhold

MBA i utlandet


HtotheE

Anbefalte innlegg

Jeg skal til å begynne på mitt andre år på Økonomi og administrasjon.

Jeg har sett en del på å studere MBA i utlandet, og spesielt da i USA. Jeg har skjønt at de aller største universitetene koster flesk, type 300-500k i året(dette er de som tilbyr de beste MBA'ene i verden). Jeg tror ikke jeg er villig til å få et lån på nesten 1 mill når jeg er ferdig med utdanningen, så tror jeg skal gå for noen billigere alternativ.

 

For å sette opp noen spørsmål:

- Hva kreves det for å komme inn? Jeg har lest man på de amerikanske universitetene må blant annet skrive et essay, og det blir vektlagt ganske mye på akkurat dette. Samtidig, hvilket snitt burde man ha når man er ferdig med bachelor her i Norge? Jeg har fått relativt gode karakterer fra 1. året(over B). Man må vel også igjennom en språktest på de fleste universitetene slik jeg har forstått.

 

- Er det noen som har noen gode alternativ til skoler jeg kan gå på? Hele poenget mitt er å få utenlandsk erfaring fra noe litt annet enn de norske skolene(skille seg litt ut, jeg tror det vil bli viktig i denne bransjen i årene som kommer). Det må være en skole som har godt rykte, samtidig som den ikke koster utrolig mye.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Business school er alltid dyrt postgrad. De beste skolene i UK, helst utenfor London, blir jo i hvert fall litt billigere enn US. Du kan jo sjekke ut litt der også; kravene er selnvfølgelig høye - men er ikke så mye dilldall som i USA. Uten at jeg har sjekket alt for mye, så er for eksempel Warwick Business School godt ansett, samtidig som det er hakket enklere å komme inn på enn Oxbridge.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...