Gå til innhold

[Løst] Daglig næringsinnhold


Anbefalte innlegg

frukost 30,00% 81 g proteina 18 g fett 60 g karbohydrater

lunsj 10,00% 27 g proteina 6 g fett 20 g karbohydrata

middag 40,00% 108 g proteina 24 g fett 80 g karbohydrata

kveldsmat 10,00% 27 g proteina 6 g fett 20 g karbohydrata

Kveldsmat 2 10,00% 27 g proteina 6 g fett 20 g karbohydrata

I alt: 270 g proteina 60 g fett 200 g karbohydrater

 

Eg veier 85 kg og 1,79 m. 21 år.

Det er vanskelig å få i meg nok proteiner i vanlig mat så eg må gå til protein pulver. Målet er å få bedre kondiss og gå ned i vekt.

 

Er det noe som ikkje passer?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Alt i alt ikke så halvgærent det der. Du får i deg en god mengde proteiner, så å øke dette bør ikke være nødvendig. Avhengig av aktivitetsnivået ditt kan du nok kaanskje gå ned bittelitt på den totale mengden kalorier, og du kan også vurdere å øke litt på sunt fett på bekostning av karbohydrater.

 

Men med 3g protein per kg kroppsvekt mangler du ikke proteiner, men jeg antar med deg som alle andre at dette ikke er fasiten på hver eneste dag du har. Om du ikke får i deg nok proteiner gjennom kosten kan du supplere med proteinshake, men sånn som det ser ut her så er ikke dette en nødvendighet for deg.

Lenke til kommentar

Ja kan jo variere, men av og til har eg synsykt lyst på noe søtt. Du sa at eg kunne kutte på karbohydrata og ta inn meir fett? Vil det hjelpe?

 

Største problemet mitt med denne kostholdplanen er at eg får utrulig lyst på noe søtt av og til. Er det mulig å forandre på noe slik at det ikkje skjer? Eller er der noe eg kan prøve?

Lenke til kommentar

Nja, fettet vil oppleves som mer mettende enn karbohydratene.

 

Forøvrig er det ikke noe problem at du unner deg noe søtt iblant. Se på det som det det egentlig er, en langsiktig plan. Derfor er det ikke noe problem at du går i overskudd en dag i uka f.eks, så lenge du holder deg til bare det. Om du kjenner suget til noe søtt kan frukt også være et alternativ, eventuelt fløteis. Det er ikke så altfor ille å skeie ut med. :p

 

Uansett ikke noe problem å ha en spisedag. Det vil senke farten du går ned i, men det vil jo ut i fra det du sier øke trivselen og muligheten til å få et kosthold du faktisk kan leve med.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...