Gå til innhold

Battlefield 3 - Trengs et nytt lydkort?


Anbefalte innlegg

Siden BC2 hadde helt syk bra lyd, og BF3 sikkert har det samme, så lurer jeg på om det er viktig å ha et nytt lydkort?

 

Har BC2 på PS3 selv, men tenker å ha BF3 på PC. På PS3 høres det sykt ut med DTS skrudd på. Lurte mest på om et onboard vil være mye dårligere i et spill med veldig bra lyd. Vurderer å kjøpe Corshair headsettet som ble testet på hw.no for litt siden også.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Onboard er skummelt mye dårligere enn et godt lydkort, så dette anbefaler jeg sterkt! Om du har middels til gode høytalere så er for eksempel disse kortene et bra alternativ:

 

Creative Sound Blaster X-Fi Titanium http://www.dustinhome.no/pd_5010197341.aspx (har dette selv, meget godt fornøyd) Er PCI-E.

Om du vil beefe opp enda et hakk er ASUS XONAR D2X 7.1 knall http://www.dustinhome.no/pd_5010198415.aspx

 

Men skal du bruke headset? You'll miss the surround!

 

Det overrrasker meg at det er en del (sikter ikke til deg nå, bare generelt :)) som ikke skjønner viktigheten av et bra lydkort i en gamer-PC (forutsatt at du har ok høytalere, slik at ikke de blir en bottleneck fordi de suger :p). Det er som natt og dag.

Endret av Frode99
Lenke til kommentar

Har alltid hatt ekstra lydkort, men i det siste så har jeg sett så mange som sier at det ikke lengre er noe vits. Husker da jeg fikk mitt Audigy 2 ZS for lenge siden, det var en helt annen verden.

 

Jeg kjøpte meg et Asuskort... http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=347274

 

Det første funka en stund med noen feil, så ble det bare problemer. Driverne var helt ræva også. Leverte inn og fikk et nytt et, som også bare ga problemer. orket ikke mer til slutt og bruker nå optisk over til forsterkeren fra HK. Optiske nektet å fungere på asuskortet.

 

Så jeg har de fortsatt liggende her, men kanskje et nytt creative kort hadde vært å foretrekke. Trodde headsets var bra også jeg, de med "surround". Uansett, kunne vel spilt på PCen via TVen også. Høytalerne er plassert rundt den, og ikke pc-skjermen.

 

Takker for svarene :).

Lenke til kommentar

Har fått kortet nå, og lyden er mye bedre enn det som kommer fra hovedkortet. MEN får ikke DTS Connect /Dolby Digital Live til å fungere på det enda. (dvs ikke surround i spill) Ganske så irriterende, men får se litt mer på det en dag jeg gidder...

 

Funker her med siste versjoner. (har samme kort) Sjekket nettsiden for oppdaterte drivere og programvare?

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Har et Asus Xonar D2X selv, meget fornøyd. Creative har vært latterlig dårlige på drivere siden vista release. Så for meg personlig er ikke Creative en aktuell kandidat i det hele tatt.

 

Enig i at de har hatt mye dårlige drivere før, men siste driver til Windows 7 har jeg ingen verdens ting å utsette på. Driverproblemet var i alle hovedsak under Vista.

Endret av Frode99
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Frode99: Og windows xp, og windows 2000, og windows ME, 98 og 95.... Sånn for ordens skyld. :)

 

 

Kan ikke si jeg har vært 100% fornøyd med driverene til Asus heller, før en oppdatering nå i vår eller hva det nå var. Før det krasjet de jevnt og trutt. Og det var lenge mellom oppdateringene i mine øyne. (D2X forøvrig).

Endret av MrLee
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...