Gå til innhold

Windows 8 RTM klar i april?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det jeg savner er først og fremst funksjoner som med letthet kunne blitt løst gjennom enkle oppdateringer. Det er så enkle ting som at man under installering automatisk søker etter drivere på nett og spør brukeren om man ønsker å legge inn alt eller om man ønsker tilpasninger.

 

Andre ting er små irritasjonsmomenter som at jeg ikke kan velge «Aldri» når Windows Update spør om jeg ønsker å utsette omstarten et kvarter eller fire timer. Jeg vil heller ikke at hele filkopieringen/flyttingen skal avbrytes om det er noe galt med én av filene.

 

Alt dette er mulig ved bruk av programmer som vLite, TeraCopy og modisifering av registeret, men det skulle ikke være nødvendig og å på egenhånd forandre systemet kan være alt annet enn risikofritt.

 

Dessverre har jeg tilnærmet ingen tro på at Microsoft gjør slike endringer i Windows 8, og om de skulle gjøre det vil det trolig ikke være spesielt bra implementert.

 

Men jeg håper jeg blir glad i Windows 8.

Endret av technokitteh
Lenke til kommentar

Jeg må si meg enig med technokitteh, er mange irritasjonsmomenter med Windows. Selv om det er et bra operativsystem så er det visse ting som irriterer meg grenseløst... Tror ikke dette blir bedre i Windows 8; tror aldri det endrer seg. De to fantastiske programmene du nevner er noe jeg bruker fast, med litt endringer kan ting bli mye bedre. Men som du sier, burde det være nødevendig?!

 

Microsoft har mye makt - tro ikke at de lar være å bruke den.

Endret av Stian Aarskaug
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det fungerer da bra noen ganger .

Sa de kan vis de vill

Hvis jeg kopier noen filer fra en mappe til en annen og mappen inneholder en fil som for Windows er samme filen får jeg flere valg .

Man kan bl.a. avbryte alt , hoppe over filen eller erstatte den.

Det er når systemet ikke klarer å lese filen at det skjærer seg

 

Problemet med at ikke alle blir fornøyd er at noen ønsker at en funksjon skal være som standard på ens andre ønsker at den skal være som standard av

problemene oppstår når man ønsker å enten slå på eller av en funksjon men er ikke i stand til å finne ut hvordan man gjør det .

 

et annet dilemma er bakover kompatibilitet vs stabilitet og siste teknologi.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...