Gå til innhold

Trådløst mus/tastatur + headsett.


Anbefalte innlegg

Har da bestilt bærbar pc.

 

Men trenger også trådløst tastatur og mus. Hva vil være det beste alternativet for mus og tastatur trådløst?

 

I tillegg trenger jeg headsett. Vil helst ha dette trådløst men om det går kraftig utover kvalitet så går det greit med kablet.

 

Hva anbefaler dere?

Har sett litt på dette til nå:

post-217072-0-74540400-1308679018_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ser på Logitech Gaming Mouse G700 selv, men har ikke funnet et passende tastatur ennå. Noen som vet om en trådløs joystick med det samme?

 

http://www.netshop.no/Avdelinger/Datautstyr/Tastatur/mus/Mus/Logitech/Logitech-Tr%C3%A5dl%C3%B8s-Gaming-Mouse-G700-USB,-tr%C3%A5dl%C3%B8s,-oppladbar,-laser-43468.aspx

 

Hvorfor skal du ha trådløs til en bærbar da? Med så liten skjerm som på fleste bærbare må du jo sitte helt opp til den uansett. Jeg skal ha et oppsett der jeg bruker TV'n til monitor og sitter to meter unna PC'en, så da trenger jeg trådløs.

Lenke til kommentar

Har selv hatt Logitech MX™ 5500 Revolution i noen år og er strålende fornøyd, eneste minus med den er at LCD skjermen på den ikke er mye skryte av ...

 

Av trådløs joysticker har jeg en Logitech Freedom™ 2.4 og er strålene fornøyd. Eneste minuset på den er at den ikke er bluetooth og at gassen går fra -1 til +1 ikke 0 til +1, men det er det nesten ingen joystick som gjør ...

 

Trådløs lyd er dårlig lyd så ikke kjøp deg det ...

Lenke til kommentar

Jeg kommer også til å bruke tven som monitor, derfor jeg trenger trådløst ;)

 

Ja riktig, da blir det kablet headsett.

 

Noen som har erfaringer med sidewinderen?

 

Noen som har prøvd Dinovoen med gaming? Fordi det er anbefalt av mange, men har ikke hørt om noen som har brukt det til gaming. Evt. burde jeg heller ha et tastatur som bruker "vanlig" trådløs tilkobling istedet for bluetooth? Hva er best?

 

Er headsettet bra? Noen som evt har andre forslag?

Endret av Barlock
Lenke til kommentar

Jeg bruker et Koss PortaPro headset, veldig enkelt men veldig god lyd i det med sterk bass og passer fint i lomma når jeg skal ha det til MP3 spilleren. Steelseries er meningen å være veldig bra da.

 

Var å så på diNovo Edge nå nettop på Elkjøp og det er veldig bra tastatur, og for gaming så skal det være minimale forskjeller mellom gaming tastatur og vanlig, bortsett fra at gaming som regel har mer makro knapper. For mus er det mer viktig at det skal være gaming derimot, selv om Logitech Gaming Mouse G700 var veldig stor sammenlignet med det jeg er vant til. Alle de ekstra knappene blir til å ta litt tid å bli vant med og.

Lenke til kommentar

G700 har fått veldig bra kritikk på blandt annet PC World Norge, som satte den litt høyere enn den mye dyrere Razer Mamba. Det nevnes derimot at den er veldig tung og stor, noe jeg og fant ut når jeg var på Elkjøp tidligere i dag og sjekket den ut, men i bruk med DPIen på maks skal dette være en positiv ting. Om du har en liten hånd derimot (jeg passet så vidt og har vel en mellomstor til litt stubbete) vil en mindre mus passe bedre.

 

PC World Norge: http://www.idg.no/pcworld/tester/pcogskjerm/musogtastatur/article174360.ece

Gamer.No: http://www.gamer.no/artikler/69148/anmeldelse-logitech-wireless-gaming-mouse-g700

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...