Gå til innhold

Nettbrett med Android 3.2 lansert


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hele greia skurrer en smule, siden Android har i lengre tid støttet 7". Og det at dem nå snakker om snapdragon-støtte ser ut til å bekrefte en mistanke jeg har om at Honeycomb var en haste-løsning for å få en GPU-akselerert Android som kunne bli brukt på ipad-konkurrenter. Med andre ord, GPU-støtten var først og fremst kodet for å funger veldig kjapt på Tegra2, heller den på GPUer generelt. Dette er nok også en god grunn for hvorfor vi ikke har sett noen kildekodet, den inneholder nok en del snacks fra Nvidia som nå blir erstattet av mer generell kode.

 

Pokker og, Samsung måtte gå i verbalt basketak med Google for å få lansere Galaxy Tab med Market og tjenestepakka. Og jeg tror bare Samsung sin vekt på mobilmarkedet internasjonalt gjorde at Google aksepterte. Motorola ble jo truet til å droppe Skyhook (posisjonering via WIFI) av Google.

 

Lurer bare på hva for effekt Amazon sin program-butikk vil ha på Android framover, siden dem undergraver en del av vekta Google kan bruke til å styre produktutviklingen. Men så langt er vel den butikken begrenset til USA?

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...