Gå til innhold

[SE S700i] Telefonen finner ikke mobilnettet


Anbefalte innlegg

Moderen har en gammel Sony Ericsson S700i som hun har vært strålende fornøyd med, og som funket utmerket på hytta (i forhold til de fleste andre telefoner).

Her om dagen sluttet derimot telefonnettet å fungere, og telefonen står bare å søker etter telefonnett.

Jeg har prøvd følgende;

- Flytte simkortet over i en andre telefoner, da fungerer alt utmerket. Det er åpenbart ikke SIM-kortet det er noe feil med.

- Gå inn på telefonen hennes og forsøke å velge, "Nytt søk", "Velg nett" eller "søkemodus", men får da beskjed om "Intet nett".

- Forsøker en å sette inn andre simkort i telefonen virker ikke disse heller, det skjer det samme som over

 

Moderen vil gjerne fortsette å kunne bruke denne telefonen, er det noen som kan hjelpe?

Endret av cyclo
Emnetittel forbedret
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bare for å presisere ... Du har forsøkt å velge nett manuelt på telefonen? Eller har du latt telefonen velge nett automatisk, og det er da telefonen sier at den ikke finner noen nett?

 

Dersom du har forsøkt å velge nett manuelt ... Finner telefonen noen nettverk i det hele tatt, eller er det når du forsøker å koble til korrekt nettverk at du får beskjed om at det ikke er tilgjengelig?

 

Dersom du får opp nettverksvalg så kan du først forsøke å velge "feil" nettverk. F.eks. velge Telenor om hun normalt sett bruker NetCom, eller omvendt. Etter at du da har fått feilmelding om at den ikke kan koble til nettet, kan du på nytt forsøke å koble til riktig nett.

 

Dersom du har forsøkt å søke opp nett manuelt, men ikke finner noen, så kan du forsøke å ta av batteri og SIM-kort, og la telefon og batteri ligge fra hverandre i 30 minutter, før du igjen forsøker å slå på telefonen med SIM-kort i, og forsøker på nytt fra toppen igjen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...