Gå til innhold

[Samsung Galaxy SII] Exchange: Får ikke endret oppføringer på tlf som er lagt til i Outlook


Anbefalte innlegg

Har et litt irriterende problem med kalender synkronisert med exchange på telefonen. På min gamle HTC Desire var det ikke noe problem å endre oppføringer jeg la til i outlook. På Galaxy S2 kan jeg kun endre oppføringer jeg har lagt til via telefonen, men ikke via outlook. Hvis jeg f.eks. legger inn en oppføring i outlook får jeg ikke opp "edit" når jeg trykker på menyknappen inne i oppføringen på telefonen. Legger jeg den derimot inn i kalenderen på telefonen, får jeg "edit" valget.

 

Noen andre som har erfart dette eller har noen tips til hvordan det kan løses? Er ganske avhengig av å kunne redigere kalenderen uavhengig om oppføringen er lagt til via outlook eller mobilen.

 

Takk for alle svar

Endret av cyclo
Emnetittel forbedret
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Jeg har samme problem som Spydleif. Ingen kaleneroppføringer som jeg har lagt inn i outlokk på pcn som har synket med exchange kan jeg editere på telefonen, kun de som jeg har lagt inn direkte i telefonen. Har vært innom Telehuset i dag og bedt de finne ut av det. For er det en smarttelefon bør den jo være så smart. Testet med en annen på jobben som har HTC og der fungerer det fint.

 

Bra om noen finner en løsning som an deles med oss.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...