Gå til innhold

Problemer med ZyXEL P2602HWT modem fra Telenor, får ikke satt opp kontakt til internett


Anbefalte innlegg

Skulle hjelpe en kolega av meg da han hadde fått nytt modem fra Telenor.

Han har ett gammelt SpeedTouch (510 ?) men har problemer med at nettet detter ut med jevne mellomrom. Workaround her er og dra ut strømen og koble den i igjen men dette er jo ikke noe man skal ta til takke med.

Han fikk sendt ett nytt moden (ZyXEL P2602HWT)

Dette setter vi opp etter instruksjonene på CDen. Kobler opp til maskinen hos ham via kabel.

Første gang vi gjør dette så går alt fint, men etter ett par minutter så detter nettet ut og han står som "Local only" nede til høyre.

Før vi mistet nett-tilgangen så var jeg inne på modemet (138.0.0.10 eller noe slikt, står på ett medfølgende ark) og så om jeg kunne se at de tråløse enhetene koblet seg til.

Etter at vi mistet nett-tilgangen prøvde vi CD'en igjen, restartet maskinen og prøvde enda en gang, samt snakket med Telenor.

Telenor mente det kunne være brannmuren (men denne koblet jeg av en av gangene jeg kjørte "setup" på modemet, desuten foorklarte jeg Telenor at jeg skulle jo uansett hatt tilgang til selve modemet med og bruke adressen til enheten.

 

For og gjøre en lang historie kort så koblet vi opp igjen det gamle modemet og dette fungerte med en gang, noe som tyder på at linjen inn i huset fungerer, ledningene fungerer og at det ikke er noe med datamaskinen eller brannmuren som hindrer nett tilgang.

Telenor sendte nytt modem og jeg var ute og regnet med at det denne gangen skulle gå som sist, at alt skulle gå fint men at det denne gangen ikke skulle dø ut etter ett par minutter.

Men når jeg var der i dag så fikk den ikke kontakt med nettet når jeg var kommet til det steget der den søker etter nett.

Har prøvd restart av maskinen, av med brannmur men ingenting.

 

Noen som har noen ideer til hva dette kan være?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...