Gå til innhold

[Løst] Boxee Box og nettverksdisk


Anbefalte innlegg

Heisann! Håper det er noen der ute som kan hjelpe meg med mitt problem.

Jeg har alltid digga win versjonen av Boxee, så gleden var derfor stor når jeg henta hjem BoxeeBox'n for litt siden. Størrevar derfor skuffelsen når jeg opplever at den ikke funker sånn som jeg ønsker.

Jeg ønsker å ha den satt opp mot min Netgear Stora nettverksdisk. Både den og boxen er kabler på nettverket. Det som skjer er at eneste måten jeg finner filene mine på, og får spilt de av, er gjennom "Files" menyen etter å ha koblet til Stora'n via upnp, og Boxee klarer heller ikke å identifisere filene, slik at jeg får ingen cover art, subtitles eller organisert filene på den måten Boxee er så god på. Boxee lister Stora'n som (samba) også, men da får jeg bare "operation time out".

Fyrer jeg derimot opp ps3'n og ps3 media server, så finner den glatt alle filer og streamer fint med subtites og ting fungerer... Men jeg vil nå altså ha Boxee til å funke da..

Noen som har noen fornuftige tips å komme med?

Hater tanken på å skulle kvitte meg med Boxee 'n da jeg digger konseptet...

 

Takk for alle svar som måtte komme...z

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

http://boxee.zendesk.com/entries/42693-correctly-naming-local-media-files

 

http://boxee.zendesk.com/entries/325736-file-scanning-and-identification-progress

 

http://boxee.zendesk.com/entries/326946-resolving-an-unidentified-movie-or-tv-show

 

Basically, Boxee vil kun gjenkjenne filer dersom du har riktig format på filnavna.

 

Du kan bruke denne for å rename flere filer om gangen, da den bruker samme database som Boxee såvidt jeg vet: http://www.tvrename.com/

 

Når du har lagt til filene så bør du la boxee stå idle i noen minutter slik at den begynner å identifisere filer.

Lenke til kommentar

....

 

Basically, Boxee vil kun gjenkjenne filer dersom du har riktig format på filnavna.

 

Du kan bruke denne for å rename flere filer om gangen, da den bruker samme database som Boxee såvidt jeg vet: http://www.tvrename.com/

...

 

 

Takk for svar, men jeg har sjekket at filnavn er korrekt. Alle benytter formatet som eks: tittelE01S02.avi, og evnt. subtitles har samme format. Og alt fungerer når jeg kjører Boxee beta'n på pece'n... Den henter fint filmer fra Stora'n, og identifiserer de samme filene som BoxxeBox'n altså ikke klarer... Kan det være noe med nettverket? At noe er satt opp feil på Stora'n? Eller brukertilgang på noen måte? Jeg skjønner så lite av sånt... *sukk* Begynner å vurdere å dra hdmikabel'n rett fra pece'n og inn i lydplanken... *grmpfl* Fryktelig irriterende dette her, men igjen; takk for svar :)

Lenke til kommentar

Det er med STOR glede jeg kan si at ved å kjøre "Stora Self Diagnostic and Repair Tool" så fikset det problemet. Jeg slapp altså hard reset og reflash, og all data er intakt. Det ser veldig bra ut nå, og nå gleder jeg meg til å ta i bruk Boxee'n.

Takk for all hjelp!! :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...