Gå til innhold

Ny bærbar. Umulig å ta et valg !


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

http://www.mpx.no/k/ki.aspx?sku=610144#extra

 

MPX kjører et tilbud på ASUS U41JF.. 14" skjerm, 2 KG tung, med 4 GB RAM og 500 GB harddisk osv.. Virker som en bra PC, men mangler selsvagt SB. Syns prisen var god nok til at den nesten må vurderes uansett, om jeg velger å bare drite i SB.. noen med erfaringer på denne?

 

EDIT: Den får litt slakt av notebookreview.com, og har jo en svak skjermoppløsning. Tror jeg skipper denne uansett.

Endret av Winydancer
Lenke til kommentar

Lønna har tikket inn på konto idag, og det klør litt i fingrene etter å gjøre et kjøp.

 

Har sett litt på disse 3 PC-ene nå (har 90% bestemt meg for 13.3")

- http://www.dustinhome.no/pd_5010593986.aspx?csref=Prisjamforelse_Prisjakt_1007

SAMSUNG SF311. Knapt 6000 kr for en 13.3" med i3 SB prossessor, 4 GB RAM og 320 GB harddisk. I tillegg NVIDIA GeForce GT 520M skjermkort. Hva er "feil" med denne PC'en? Hvorfor er den så enormt billig?

 

- http://www.dustinhome.no/pd_5010586567.aspx?csref=Prisjamforelse_Prisjakt_1009

SONY VAIO SB1X. 8500 spenn for en stilren, vakker, tynn og lett PC med i5 SB, 4 GB RAM, 500 GB harddisk og AMD Mobility Radeon HD 6470.. Noen som har erfaringer med denne? SYns den ser meget spennende ut.

 

- http://www.dustinhome.no/pd_5010588169.aspx?csref=Prisjamforelse_Prisjakt_1008

FUJITSU LIFEBOOK S751. i5 SB prossessor, 4 GB RAM, 1600x900 oppløsning.. Problemet er vell at den bare har Intel HD Graphics 3000 skjermkort.. Dette er vell "ødleggende" for PCen i seg selv antar jeg ?

 

Noen med erafaringer på noen av disse?

Lenke til kommentar

Den Sony Vaioen var jo perfekt for mitt brukt. Virkelig godt alternativ til Asus u36sd som jeg satt og ventet på... Og beste av alt er jo at den har en matt skjerm og (nesten grunn nok til å klikke kjøp med en gang). Den er for så vidt ikke like tynn som u36, men skjermen er viktigere for meg. Om jeg finner flere reviews om den, som har gjort bedre tester av lystyrken og kvaliteten på skjermen er jeg sterkt fristet til å gå for sonyen allerede i dag. Eneste testen eg fant i farten no:

 

http://review.techworld.com/mobile-wireless/3262576/sony-vaio-sb-review/

 

Samsungen var jo flott og. Spesielt med tanke på at prisen er mye lavere. Er riktig nok en høyglans skjerm på den :S Samt at prosessoren er litt dårligere enn på sonyen, er vel ikke turboboost på den. Samt at den veier 250g mer, og er nesten 1 cm høyere. Er riktig nok nesten 3000 kr i forskjell, men for den matte skjermen, samt bedre prosessor og portabilitet, er jeg villig til å betale ekstra for sonyen.

 

Graffikkortene til begge pcene er vel relativt like i ytelse mener eg, uten å ha så mye peiling på slikt. Men en ting jeg ser på sonyen (og på samsungen) er at dedikert minne på kortet er 512 mb. På asus u36sd mener jeg at det er 1gb. Noen som vet hvor mye dette har å si med tanke på spill?

 

EDIT:

 

Kan vel allerede legge til noen irritasjonsmomenter om sonyen. Slik som sett på videoen nederst ser det ut at alle usb-inngangene til å være på høyre siden, og ingen på venstre siden, noe som er lite praktisk. Inngang for headset er langt bak på venstre siden, som for meg var en høyst merkelig plassering, men er vel bedre enn å ha den på framsiden synes nå jeg. Ser heller ikke noen inngang for mikrofon som og er høyst uvanlig og en liten ulempe. Men finnes muligens usb løsninger på dette? Batteriet er og bygget inn i pcen, som gjør at det blir vanskelig å skifte det ut selv om det skulle dø...

 

 

EDIT 2:

 

Så heller ikke at du og linket til en fujitsu. Den er nok grafisk svakere enn de to andre pcene ja, men om du ikke har tenkt å bruke den til spill, skulle det vel ikke være et problem. Matt skjerm er det på den og, samt en sterkere prosessor. Men for min del blir portabiliteten for dårlig, med tanke på 14" og 35 mm høyde og vekten...

Endret av kendo
Lenke til kommentar

Takk for godt svar Kendo. Fikk litt avsmak på Vaio'en ja.

Ser at Dell har et lite avslag på sin XPS 15.

Med i5-2410M, 4 GB RAM, 15.6" med 1920x1080 oppløsning. Problemet er vell at PC'en veier opp mot 3 kg og er nokså tykk.

Noen som har erfaringer med denne? 8700 ble den med mine specs. 1000 krs avslag for tiden på dell.no.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Ser etter en laptop med samme kriterier. Hva ble valget?

 

Etter meget mye frem og tilbake bestemte jeg meg for en ASUS u36jc fra Dustinhome. SSH disk istedefor SSD, som muligens blir byttet ut etter sommeren - vi får se hvordan tankene mine er om den som står i nå :-)

Er forje generasjons, men designet, vekten og selve størrelsen på PCen er uslålig i mine øyne. Testen PCen hos en kompis og falt pladask rett og slett!

 

Vurderte å vente på SB versjonen, men siden denne var kommet ned i en knappe 6k så slo jeg til.

Etter 1 dag med PCen i bruk angrer jeg overhode ikke! Er stormforelsket ;-)

 

!NB: Forøvrig merker jeg at 13xx oppløsningen er bortimot perfekt for mine øyne på en 13.3", kunne ikke gått mye høyere uten å være ubehagelig.

Endret av Winydancer
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...